13.06.2019  |  IT

Datacon søger nye medarbejdere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skal du med på holdet? Vi er i fuld gang med flere spændende Microsoft Dynamics 365-projekter og søger flere nye medarbejdere, både til vores kontor i Jylland og på Sjælland.

Vi er i fuld gang med flere spændende Microsoft Dynamics 365-projekter og søger flere nye medarbejdere, både til vores kontor i Jylland og på Sjælland.

Vi har i øjeblikket 3 ledige stillinger:

Vi glæder os til at høre fra dig!

OM DATACON

Datacon er en virksomhed, der leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics, den nyeste version af det du måske kender som Microsoft Dynamics AX, som vi leverer og implementerer for vores kunder.

Vi har specialiseret os inden for grossist-, detail- og produktionsbranchen med stor erfaring i at binde hele værdikæden sammen. Vores stærke netværk af partnere gør endvidere, at vi kan tilbyde løsninger i særklasse, ved at strømline samtlige processer hos vores kunder. Vi tilbyder en fuld pakke med en stærk standardløsning i Microsoft Dynamics, kombineret med en række tillægsydelser med alt fra e-commerce, business intelligence, automatiseret fakturahåndtering og meget, meget mere.

Datacon har eksisteret siden 1987, og er en økonomisk sund virksomhed, der har givet overskud hvert eneste år siden starten. Vores nøgletal understreger stabiliteten i driften, og at Datacon er en økonomisk stærk samarbejdspartner for kunder, medarbejdere og leverandører.

Vi er Microsoft Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er endvidere et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Vi har nogle af landets bedste specialister og bestræber os samtidigt på hele tiden at have de højeste certificeringer inden for vores områder.

Besøg vores hjemmeside.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere