21.08.2018  |  IT

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med den grønlandske detailgigant, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations.

Aftalen har en værdi af et tocifret millionbeløb.

Som del af et større procesprojekt har KNI valgt, at implementere den nyeste og mest innovative teknologi på markedet, som netop Microsoft Dynamics 365 tilbyder.

Med de komplette værktøjer i Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder, får KNI en fremragende løsning til at understøtte deres nuværende og fremtidige forretningsgange.

Datacon har leveret løsninger til KNI igennem snart 25 år. Takket være det mangeårige tætte samarbejde, er vi, udover et stort kendskab til detailbranchen, meget fortrolige med KNI’s krav og behov, samt de grønlandske forhold.

Særligt Datacons store kendskab til både KNI og de grønlandske udfordringer, gør at KNI får et signifikant forspring, ved at benytte en erfaren partner på opgaven.

Vi glæder os meget, til at komme i gang med projektet og endnu et godt samarbejde med KNI!

Se mere om aftalen på nedenstående link.

Datacon indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere