21.01.2022  |  Branchenyt

DANX byder ny primær investor velkommen

Axcel bliver ny primær investor i DANX. Axcel har samtidig investeret i Carousel – eksperter inden for kritisk servicelogistik med base i England. Visionen er at bringe de to virksomheders unikke styrker sammen og skabe en stærk paneuropæisk in-night logistikleverandør.

Axcel er en nordisk-baseret professionel kapitalfond, der ønsker at støtte DANX på deres videre sensationelle vækstrejse, og derfor nu bliver den primære investor i logistikvirksomheden. Samtidig investerer Axcel i Carousel, som over tid skal bringes sammen med DANX.

DANX og Carousel deler samme historik og tilbyder end-to-end supply chain-løsninger samt håndtering af tidskritiske reservedele i hele Europa, hvorfor de to virksomheder er et rigtig godt match.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Som CEO i DANX, Klaus Rud Sejling, bemærker, vil dette resultere i mange nye muligheder for, at de to virksomheder kan investere yderligere i teknologi og udvikle sig inden for forskellige områder:

”Jeg er meget stolt af vores hidtidige vækst, som har været drevet af vores evne til at tilbyde uovertrufne logistikydelser gennem vores tætte netværk, der dækker Norden og Baltikum. Sammen med Carousel er vi godt positioneret til at vokse og være med på europæisk niveau. Det vil gøre os i stand til at øge investeringer i teknologi, og vi vil, i fællesskab, kunne styrke vores serviceudbud ved at gå ind på nye markeder samt tilbyde en større geografisk rækkevidde”.

Læs også: DANX opkøber specialist i tidskritiske logistikløsninger

Hos Carousel deler de den samme begejstring for den fælles vækstrejse. Jonathan Simpson-Dent, CEO for Carousel, udtaler: ” Jeg ser frem til at bringe to virksomheder, der begge er fremtrædende i deres respektive regioner og sektorer, sammen. I partnerskab med Axcel kombinerer vi to succesrige teams for at skabe et paneuropæisk servicelogistiknetværk, der er positioneret til at drage fordel af proaktiv kundeservice og engagement med et stærkt vækstpotentiale”.

Jonathan Simpson-Dent, nuværende CEO for Carousel, bliver bestyrelsesformand – hvor også DANX-stifter, Søren Gønge, fortsætter som investor og bestyrelsesmedlem, mens Klaus Rud Sejling tiltræder som CEO for den sammenlagte virksomhed.

Transaktionen er underlagt sædvanlige myndighedsgodkendelser og forventes afsluttet i 1. kvartal 2022.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere