07.01.2021  |  Branchenyt

DANX opkøber specialist i tidskritiske logistikløsninger

Source Logistics A/S er blevet opkøbt af DANX, og vil betyde en forstærkning af DANX’s produktportefølje.

Source Logistics er specialiseret inden for tidskritiske lager- og logistikløsninger. 1. december 2020 blev virksomheden overtaget af DANX, der er et godt kulturelt match til specialisten. For begge selskabers vedkommende altid handler om at give kunderne den højeste mulige kvalitet.

DANX er en transportpartner med ekspertise i in-night logistik i Skandinavien og Baltikum. Kerneområdet er distribution af reservedele, og derudover tilbyder virksomheden en række specialiserede lager- og logistik-ydelser. Med købet af Source Logistics A/S tager DANX et vigtigt skridt mod at styrke sin ekspertise inden for lageraktiviteterne.

“Source Logistics er et virkelig godt match for os. De komplementerer DANX’s produktportefølje med deres fokus på tidskritiske og tekniske lagerløsninger, og så kan deres operation håndtere ikke-standardiserede logistik-løsninger. Jeg ser derudover et godt match i forhold til kultur og værdier i selskaberne, hvor kunden er i centrum, hvilket er et rigtig godt udgangspunkt for en succesfuld integration”, udtaler Thomas Wad, Chief Transformation Officer i DANX i en pressemeddelelse.

Jacob Johnsen, der er Direktør i Source Logistics fortæller, at ”Vi ser frem til at blive en del af DANX. Jeg er overbevist om, at vores fælles kundskaber inden for lagerlogistik og vores fokus på intelligente og fleksible IT-løsninger vil give vores kunder store fordele”.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere