03.03.2020  |  Innovation

Danskudviklet matchmaking-platform skal sætte skub i robothandlen

Danske robotrådgivere lancerer verdens første digitale platform #HowToRobot. Platformen skal give overblik over robotindustrien og matche industrivirksomheder med robotleverandører.

Verdens første uafhængige robot-platform, den danskudviklede #HowToRobot, skal for alvor få produktionsvirksomheder til at inddrage robotter i forretningens daglige drift.

Læs også: Robotter gør arbejdspladsen mere sikker

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Platformen fungerer som en digital markedsplads for industrirobotter, hvor interesserede købere kan finde det optimale match til en specifik opgave blandt 9.000 robotleverandører.

”Der er opfundet rigtig mange spændende robotløsninger de seneste år, men der er stadig en kæmpe opgave i at få spredt kendskabet til dem i industrien”, siger administrerende direktør for #HowToRobot, Søren Peters, og tilføjer:

Om #HowToRobot

  • Et katalog med over 9000 robot- og automationsleverandører
  • Markedsplads for nye og brugte robotter
  • Udbudsportal, hvor robotkøbere kan finde leverandører med konkrete robotløsninger til deres automatiseringsbehov
  • Artikler og guides i brug af robotter og automatisering

”Kunderne har svært ved at overskue markedet og finde de rette robotleverandører. Og omvendt har leverandørerne heller ikke haft nogen markedsplads, hvor de kan udstille deres løsninger og kompetencer. Det forsøger vi nu at ændre”.

Læs også: Forskere vil lave robotter, som alle kan kode

Potentielle robotkunder kan via platformen beskrive deres behov for at automatisere produktionen og derefter blive matchet med relevante leverandører, som kan byde ind med deres løsninger.

#HowToRobot er udviklet og drevet af personerne bag danske Gain & Co, der er rådgivere i robotter og automatisering. Platformen og dens ejere er uafhængige af robotleverandører.

-HCL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere