22.11.2011  |  IT

Danfoss vælger RFID løsning til varesporing

Danfoss Power Electronics har valgt PCSYS som leverandør, da de skulle bruge et RFID mærknings- og sporingsværktøj til deres nyrenoverede fabrik i Nordborg.

PCSYS har leveret en komplet løsning, som er gennemprøvet og som hurtigt kan tilpasses nye fabrikker.
Fabrikken i Nordborg producerer og distribuerer vekselrettere, en enhed til at omforme jævnstrøm fra solpaneler til vekselstrøm som kan leveres til det almindelige el-net. Produktionsområdet i Gråsten blev for lille og vekselretterproduktionen fra Gråsten og Sønderborg samles i Nordborg, hvor hele anlægget er bygget skalerbart, så det kan udvides og tilpasses til øget efterspørgsel og nye produkter.
På den nye fabrik transporteres styroporindpakkede vekselrettere på et conveyorbånd. I produktionen bliver produkterne automatisk mærket med en etiket, der indeholder en RFID tag. Senere i forløbet bliver den styroporindpakkede vekselretter folieret. På conveyorbåndet kører de færdigemballerede produkter forbi forskellige læsepunkter og dermed kendes pakkernes position, og systemet guider pakkerne hen til den korrekte bane i anlægget. Med en RFID etiket er det ikke nødvendigt med en synlig stregkode. Dermed opnår Danfoss højere sikkerhed for korrekt læsning af enheder i flowet frem til forsendelsespositionen, da læsbarheden er uafhængig af, om foliet dækker for stregkoden på etiketten.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere