04.06.2015  |  Branchenyt

Dachser fortsætter væksten

Logistikvirksomheden Dachser fortsætter af vækstsporet og ligger luft til kriseårene. 2014-regnskabet betød dermed en vækst på 70 procent i resultatet.

Dachser kan vise et flot årsregnskab for Danmark med et resultat før skat på 21. mio. kr. og en omsætning på 654 mio. kr.

Der er dermed tale om en 70 procent stigning i resultatet sammenlignet med året før, og der er lagt god afstand til kriseåret 2010, hvor den familieejede virksomhed havde et underskud på over 22 mio. kr. på det danske marked.  

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Voldsom ekspansion krævede ny strategi for logistikken

Finn Skovbo Pedersen, der er managing director i Dachser, er godt tilfreds med årets indsats og peger på en dygtig medarbejderstab som årsagen bag.

Dog har nye danske terminaler også hjulpet.

”Den positive effekt i Danmark og Norden er afledt af vores investeringer i nye topmoderne distributionsterminaler på 4.100 m2 i Hvidovre i 2010 og på 4.500 m2 i Kolding i 2008. Investeringer, der samlet set løber op i 250 mio. kroner”, siger han og fortsætter:

Læs også: Freja indleder samarbejde med Itella

”Hertil kommer et stærkt fokus på brugervenlig højteknologi til kunderne og en massiv indsats på miljøområdet. Også vores andre internationale investeringer er blevet positivt modtaget af vores kunder i Danmark. Senest med ibrugtagning af en ny filial i Göteborg og en fortsat udbygning af vores europæiske og interkontinentale rutenet via flere opkøb i 2014”, siger Finn Skovbo Pedersen. 

Samlet set afslutter den internationale Dachser-koncern regnskabsåret 2014 med en omsætning på 5,3 mia. euro, hvilket er en stigning på 5,2 % i forhold til sidste år. De to forretningsområder Road Logistics og Air & Sea Logistics voksede med henholdsvis 5,0 procent og 8,0 procent.

-JPN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere