06.12.2011  |  Lager & distribution

Dachser åbner ny filial i Oslo

Den nye filial opføres på en 11.000 m2 stor grund i nyt industriområde syd for Oslo, ved Fossen i Frogn kommune, ved Bunnefjorden.

Dachser åbner ny filial i Oslo, og planerne omfatter en administrationsbygning på 1.100 m2 og en 1.900 m2 stor terminal med 26 porte. Byggeriet vil starte i november 2011 og den nye facilitet skal, efter planen, stå færdig i juni 2012.

"Vi er glade for, at vi snart kan servicere vores kunder via et nyt og moderne Dachser-anlæg ved Vinterbro," siger filialchef for filialen i Oslo, Hans-Thomas Andersen.

Den nye filial får gode transportforbindelser, herunder direkte forbindelser til den norsk-svenske nord-syd-gående E6 og Oslofjord-tunnelen. Der er også optimal tilgang til Dachsers filialer i Sverige, Danmark og Tyskland her fra. "Dette vil styrke den nordlige del af Dachsers fintmaskede europæiske netværk," siger Finn Pedersen, ordførende direktør for Dachser Nordic A/S.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere