10.09.2021  |  Branchenyt

Curit trækker i arbejdstøjet hos Ib Andresen Industri

Indhold fra partner Hvad er dette?

KICK-OFF

Det var med stor spænding og efter længe venten, at Curit og Ib Andresen Industri endelig kunne tage hul på samarbejdet om at implementere IFS Applications og derved transformere den danske industrikoncerns ERP-landskab. Torsdag, d. 2. september 2021 lød startskuddet, hvor projektdeltagere og interessenter fra begge virksomheder var samlet til kick-off.

”Det fortæller meget om en kundes parathed, når man rundt om i virksomheden ser videoer af direktøren, der fortæller om vigtigheden af det, de står overfor” udtaler projektleder fra Curit, Peter Bering.

Dagen startede med en omfattende fabriksgennemgang, der bibragte Curit-konsulenterne en indsigt i de mange forskelligartede forretningsområder, som skal håndteres. IFS Applications skal nemlig rumme hele forretningen fra spaltning og klipning af de store stålcoils i stålservicecentrene over bearbejdning i form af eksempelvis laserskæring, bukning og profilvalsning til effektiv kundepleje. Ib Andresen Industri går til projektet med et ønske om at blive ’One Company’, hvilket deres nye IFS Applications løsning skal afspejle.

For Curit og Ib Andresen Industri står efteråret nu i analysens tegn, og inden julen sætter ind, skal Curit i en prototypefremlægning demonstrere, hvordan de mange ønsker og krav, som Ib Andresen Industri har, kan realiseres i IFS Applications.

Mere fra Curit ApS

Curit ApS

www.curit.dk

Curit et ERP-konsulenthus med speciale i ERP-systemet IFS Applications Curit ApS er etableret i 2003 af Aase Appel Steffensen og Carsten Kaaber, funderet på deres ekspertise og erfaring som IFS-konsulenter hos IFS Denmark. Kundeporteføljen og den afledte opgavemængde har været støt stigende gennem årene, og heraf har Curit ApS vækstet og h&…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere