01.10.2019  |  Lager & distribution

Connect4Land: DB Schenker gør logistik nemmere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 1. oktober 2019 kan kunder ved hjælp af Connect4Land platformen nu booke landtransport online, nemt, hurtigt og bekvemt. DB Schenker har udviklet den nye Connect 4.0 platform, for at imødekomme B2C købsoplevelsen på et B2B marked. Planen er, at konceptet også skal udrulles til sø- og luftfragt.

Bare ved et klik med musen kan erhvervskunder tilgå virksomhedens internationale transportnet, og sende forsendelser med landtransport til hele verden.

Personlig og direkte kommunikation vil stadig forblive en del af DB Schenker, men platformen gør det nemt for små og mellemstore kunder at benytte DB Schenkers service. ”Vi ønsker at være førende på markedet og følge tidens tendenser. I dag skal serviceydelser være ligetil og nemt, hvorfor ”online shopping oplevelsen” er et nyt træk inden for transport og logistik.”, siger Henrik Dam Larsen, CEO i DB Schenker Danmark.

Den nye platform er designet ud fra kundernes betingelser om nemt layout og hurtig booking. Med platformen får man oplevelsen af nethandel i B2B logistik business – alt du skal bruge, er et betalingskort.

Som alternativ er det også muligt at benytte senere betaling via faktura. Enhver virksomhed kan oprette en profil og bruge Connect4Land til at se, hvilke fragtmuligheder, produkter og tilvalg, som giver mest mening for lige præcis deres sending, samt en forventet leveringstid. De kan også bruge platformen til at spore gods samt oprette og distribuere sendingsrapporter og statistik. 

”Selv mindre kunder kan nemt få adgang til et kæmpe netværk, som giver dem nye muligheder logistisk set. Nem forretningsgang uden kontraktforhandlinger og specialviden.

Processen er kortet ned til et minimum med klik, book og track, så man i en travl hverdag hurtig kan få sendt godset afsted i en fart”, udtaler Kent Larsen, Salgsdirektør i DB Schenker Danmark 
Click. Ship. Done!  – ingen lange dialoger eller kontraktforhandlinger.

Tags: DB Schenker

Mere fra DB Schenker

DB Schenker

www.dbschenker.dk

DB Schenker er en af verdens førende udbydere af integrerede logistikløsninger og Supply Chain Management. DB Schenker har 720 kontorer i 36 europæiske lande, et fuldt in- tegreret netværk med 430 operationelle filialer, daglige afgange til alle europæiske termi- naler, ca. 32.000 ruter pr. uge og faste dør-til-dør transittider.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere