21.11.2019  |  Innovation

CHEP vinder pris for transportsamarbejde til Supply Chain Excellence Awards

Indhold fra partner Hvad er dette?

Supply chain-virksomheden modtog awarden for deres samarbejdsløsninger på transportområdet.

21. november 2019 – FMCG- og supply chain-virksomheden CHEP er blevet anerkendt for deres innovative løsninger inden for transportområdet til den årlige awarduddeling Supply Chain Excellence Awards.  

CHEP har vundet i kategorien “Innovation in Transport”, der hylder originale løsninger inden for transport, som kan dokumentere målbare resultater i organisationens forsyningskæde på tværs af detailhandlen, produktion og den offentlige sektor.   

CHEP modtog prisen for deres ‘Transport Collaboration Solutions’-initiativ, som støtter virksomheder inden for forsyningskæden i at blive mere bæredygtige og reducere deres CO2aftryk. Initiativet identificerer CHEP-kunder, som med fordel kan arbejde sammen – fx ved at dele den samme lastvogn til vareleveringer – og hjælper dem med at optimere og reducere både ’tomme kilometer’ og CO2-udledning.   

På nuværende tidspunkt har initiativet involveret mere end 200 af virksomhedens kunder på globalt plan, inklusive brands som P&G, Mahou San Miguel og CAPSA. I perioden juli 2018 til april 2019 estimerer CHEP, at de har hjulpet deres kunder med at spare 873 tons CO2 i Storbritannien alene.  

Matt Quinn, vicepræsident for Nordeuropa hos CHEP, siger: ”Vi er glade og stolte over at modtage en så prestigefyldt pris. Luftforurening og klimaforandringer er emner, som fylder mere og mere på den offentlige agenda, og den britiske transportsektor er under pres for at minimere sit CO2-aftryk. CHEP’s Transport Collaboration Solution er udviklet som et svar på de voksende problemer. Vi er ikke bare dedikerede til at performe bedst, når det kommer til FMCG og detail-services, men også til den fortsatte udvikling henimod grønnere løsninger på tværs af hele vores forretning. Derfor er det stort for os at blive anerkendt for vores arbejde på netop dette område”.  

Mere fra CHEP Denmark

CHEP Denmark

www.chep.com

CHEP er global markedsleder inden for bæredygtige palleløsninger. Vi servicerer produktions- og detailbranchen i mere end 60 lande og ejer mere end 300 millioner paller. Vi arbejder målrettet på at forbedre vores bæredygtighed, både når det kommer til miljø og mennesker. Vi arbejder med en cirkulær forretningsmodel, som vi kalder pal…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere