CHEP Denmark

www.chep.com

Branche/Sektor:

Emballage, indpakning + etiketter, Fragt + distribution, Materialehåndtering + intern transport

Om

CHEP er global markedsleder inden for bæredygtige palleløsninger. Vi servicerer produktions- og detailbranchen i mere end 60 lande og ejer mere end 300 millioner paller.

Vi arbejder målrettet på at forbedre vores bæredygtighed, både når det kommer til miljø og mennesker. Vi arbejder med en cirkulær forretni…

Læs mere  

Om

CHEP er global markedsleder inden for bæredygtige palleløsninger. Vi servicerer produktions- og detailbranchen i mere end 60 lande og ejer mere end 300 millioner paller.

Vi arbejder målrettet på at forbedre vores bæredygtighed, både når det kommer til miljø og mennesker. Vi arbejder med en cirkulær forretningsmodel, som vi kalder palle-pooling. Det er en model, som bygger på mere end 50 års erfaring med at genanvende materialer, genbruge paller og minimere CO2-udslippet.

Vores løsninger tager hensyn til både:

Kunder – vi tilbyder virksomheder certificerede bæredygtige logistikløsninger, som både giver overskud på klimakontoen og bundlinjen.

Miljø – vi har en cirkulær forretningsmodel med deling og genbrug i fokus. Vi minimerer transporten og CO2-udslippet. Og vi bruger materialer, der beskytter verdens regnskove og holder produktionen af plast på et minimum. I år har vi fx sammen med vores kunder sparet:

  • 2 millioner tons CO2
  • 1,7 millioner kubikmeter træ
  • 2.595 millioner liter vand
  • 1,3 millioner tons affald
  • 1,7 millioner træer

Mennesker – vi sætter vores medarbejderes sikkerhed og trivsel højt.

Fællesskab – vi bidrager til de lokalsamfund, vi opererer i. Vi støtter madspildsorganisationer, uddannelsesprogrammer og miljøgenoprettelsesprojekter gennem frivillig arbejdskraft, sponsorater og donationer.

Det har alt sammen betydning, når mere end 300 millioner blå paller bevæger sig gennem virksomheders forsyningskæder fra Allerød til Alaska hver eneste dag.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere