27.06.2019  |  Branchenyt

CBRE GWS indgår ny Integrated Facility Management-kontrakt med NKT

Indhold fra partner Hvad er dette?

CBRE Global Workplace Solutions (GWS) har indgået en ny 5-årig partnerskabsaftale om at levere Integrated Facility Management-services til NKT, en global markedsleder af AC/DC kabelløsninger, der dækker alle større kabelsektorer fra onshore til offshore og fra lavspænding til højspænding, samt service og tilbehør. NKT har hovedsæde i Danmark.

Efter at have arbejdet globalt sammen siden 2015 på tværs af ni lande, vil CBRE GWS levere en bred vifte af serviceydelser, der omfatter Real Estate Management, Project Management og Facilities Management. I alt leveres der 36 forskellige services på NKT’s kontorer, lagre og produktions sites, som er fordelt på 420.000 kvm. Alle centreret omkring en stærk teknologi-platform.

Liselotte Panduro, Managing Director, CBRE GWS Danmark/Norge siger:

“Vores langvarige relation til NKT, der nu går ind i en ny fase, er et bevis på det tætte partnerskab, vi har bygget op over de seneste år gennem en stærk eksekvering af CBRE Global Workplace Solutions’ full-service value propositions til vores kunder. En value proposition, der tilbyder end-to-end ejendoms- og Facilities Management-løsninger på den globale platform og services, der er drevet af innovation og investeringer i tekniske kompetencer og teknologi. Jeg ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde med NKT”.

Tags: CBRE

Mere fra CBRE

CBRE

www.cbre.dk

CBRE is the world's leading commercial real estate service with more than 75,000 employees worldwide. We are present in more than 100 countries distributed over 450 offices and working daily with every corner of the property market - from investment sales and leasing transactions to outsourcing and advisory services. With CBRE, it's advantage delivered for every client we serve…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere