27.05.2020  |  Lager & distribution

Brings nye logistikcenter er lidt som et Kinderæg

Under coronakrisen er danskernes onlinehandel steget eksponentielt - en trend Bring nu vil imødekomme med et logistikcenter, der samtidig tilgodeser bæredygtig drift og øget medarbejdersikkerhed.

Den danske e-handel har fået et enormt boost, som følge af coronaepidemien, der har tvunget danskerne til at blive hjemme i længere perioder. En tendens, Bring forventer vil fortsætte, og derfor har selskabet oprustet med et nyt 14.000 kvadratmeter stort logistikcenter i Greve.

Læs også: Nu leverer Bring til Nærboks

“Vi har glædet os meget til at flytte ind i det nye, moderne logistikcenter, som er fuldstændigt tilpasset til at servicere fremtidens e-handel”, siger Per Buus, Salgsdirektør, Bring i Danmark.

Logistikcenteret indeholder et helt nyt sorteringsanlæg, der har større kapacitet og specifikt er bygget til at håndtere store udsving i antallet af pakker.

“Den øgede kapacitet giver os mulighed for at imødekomme de store volumener langt mere effektivt og betyder, at vi kan blive ved med at vokse både i antal af pakker og medarbejdere i takt med stigningen i e-handlen. Samtidig giver det helt nye muligheder for at udvikle vores tjenester fremover”, fortsætter Per Buus.

Sikkerhed og solceller
Logistikcenteret er endvidere bygget med fokus på sikkerhed. En tydelig adskillelse mellem den gående og kørende trafik ved hjælp af gangbroer, skal være med til at mindske unødvendig trafik i, og omkring logistikcenteret. 

“Vi har et ansvar for, at vores medarbejder kan føle sig trygge, når de er på arbejde. Derfor har det været vigtigt at inddrage medarbejderne allerede fra start. Samtidig er målet udelukkende at køre CO2 neutralt i 2025. Vi er derfor stolte af, at vores fysiske rammer også matcher vores ambition”, siger Per Buus.

Som det tredje element i Kinderægget får miljøet også en central rolle i det nye logistikcenter. Bring planlægger således at montere solceller på taget af logistikcentret, hvorfra det daglige energiforbrug primært skal dækkes.

Læs også: Bring klar med elektrisk pakkelevering i 2020

Bring er derudover i gang med at bygge et nyt logistikcenter i Taulov, med forventet indflytning i slutningen af 2020. Ligeledes er Bring Courier & Express flyttet til nye faciliteter i Sydhavn i København, så forretningen fortsat kan være tæt på kunder og cykelbude i byen.

- HCL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere