16.10.2018  |  Lager & distribution

Bornholms hurtigfærge åbner for mere fragt

Bornholmslinjen har succes med at fragte gods for tiden, og derfor åbner Molslinjen nu op for flere fragtmuligheder på hurtigfærgen.

Bornholmslinjen er lykkedes med at fragte mere gods i september 2018, end i samme måned sidste år på afgangen mellem Rønne og Køge. Og nu åbner rederiet Molslinjen op for flere fragtmuligheder på hurtigfærgen mellem Rønne og Ystad.

Det bliver muligt for flere lastbiler at komme med morgenafgangene. Det blev besluttet på et møde i Trafikkontaktrådet den 13. september.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Molslinjen sænker priserne for vognmænd

Det skyldes succesen med fragt på Bornholmslinjen. En opgørelse af godsmængderne viser, at 12 procent flere løstrailere blev overført med MF Hammershus på Rønne-Køge i september i forhold til samme periode sidste år.

”Vi er meget tilfredse med at kunne hæve godsmængden i vores allerførste måned på Bornholm. Det viser, at vores strategi med at indsætte en helt ny fragt- og passagerfærge har været rigtig”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Læs også: Voksende Nordsøhandel giver solidt DFDS-regnskab

Fragtopgaven på Bornholm er kompleks, og der er mange interesser inden for gods. Fragterhvervet på Bornholm har bl.a. efterspurgt mulighed for at reservere plads til gods på hurtigfærgen, udover på den sene fragtafgang.

Det er nu imødekommet af Molslinjen. Der vil komme flere muligheder for at booke fragt med lastbiler, busser, vogntog og sættevogne i op til tre måneder før afgang på hurtigruten mellem Rønne og Ystad.

- SN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere