30.05.2017  |  Lager & distribution

Molslinjen sænker priserne for vognmænd

Molslinjen gør det billigere for vognmænd og fragtfolk at benytte færgeoverfarten. Samtidig søsættes en ny hurtigfærge, så der kommer flere afgange mellem Sjælland og Jylland.

Flere vognmænd skal i fremtiden spare de 200 kilometers kørsel nedenom de fynske motorveje og i stedet sejle over Kattegat. I hvert fald hvis det står til Molslinjen.

Læs også: Dyr Storebæltsbro bremser virksomheders vækst

Derfor har rederiet valgt at sænke priserne for fragtfolk og samtidig gjort det nemmere at bestille plads på færgen:

”Vi har sænket prisen på lastbiler, og så har vi gjort det enkelt at komme med. Bestilling på hjemmeside og på Molslinjens app gøres på ingen tid. Samtidig kan alle billetter ændres eller refunderes. Vognmanden får dermed et billigt og fleksibelt alternativ til køerne på E45”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Flere afgange mellem Aarhus og Odden
Ud over de ændrede priser øger Molslinjen også kapaciteten denne sommer. Den 1. juni søsætter Molslinjen nemlig sin nyeste superfærge, Express 3, der skal supplere de to andre Express-katamaraner samt hurtigfærgen Max Mols.

”Dermed åbner vi et tredje fragtspor”, fortæller Jesper Skovgaard. ”Det giver os mulighed for at tilbyde helt op til 30 daglige afgange mellem Aarhus og Odden”.

Læs også: Seahorse Shipping vil revolutionere containerskibsfragt

De tre Express-færger kan hver medtage op til 30 lastbiler på en overfart. Vognmænd spiser desuden til halv pris om bord på en af Molslinjens færger.

-CHM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere