31.07.2020

BluJays seneste software giver mulighed for at navigere mellem disruptions på tværs af globale forsyningskæder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Udvidet funktionalitet giver avanceret datadeling, kapacitetsplanlægning, forsendelsessporing og optimerede betalings-, forsikrings- og compliance-processer på tværs af globale forsyningskæder

BluJay Solutions, en førende leverandør af supply chain software og -services, har udsendt version 20.2 af sin software til transport, distribution og compliance. BluJays seneste version tilbyder udvidede funktioner til at levere avanceret datadeling, kapacitetsplanlægning og forsendelsessporing for at optimere betalings-, forsikrings- og compliance-processer på tværs af de globale forsyningskæder.

”I de sidste mange måneder har supply chain industrien været udsat for disruption på måder, som det aldrig er oplevet tidligere. Man siger på engelsk at ”necessity is the mother of invention” - eller hos BluJay rettere innovation,” udtaler David Landau, Chief Product Officer hos BluJay Solutions. ”De investeringer, vi har foretaget i vores produktportefølje, fremskynder vores kunders evner til at imødekomme nye og komplekse udfordringer. Overalt samarbejder vores teams med vores kundere for at levere nye funktioner, nye moduler og nye måder at udnytte vores enorme netværk af luftfartsselskaber og 3PLs og for at hjælpe dem med lettere at navigere i de løbende ændringer, der påvirker deres logistik.”


Forbedringer inkluderet i version 20.2 af BluJays software inkluderer:


Netværksløsninger - SpotFinder, BluJays strømlinede kapacitetsidentifikationsværktøj til transportnetværket, er blevet forbedret til understøttelse af ekstra udstyrstyper, visning af primære og yderligere transportørkontakter samt forskellige forbedringer af arbejdsgangen for at give afsendere kontekst omkring transportører historikken.

Partnerintegrationer - Med tilføjelsen af TriumphPays platform til BluJays websettle i Transport Management applikationen har brugerne adgang til optimerede fragtbetalingstjenester til at behandle, afvikle og administrere transportbetalinger på tværs af alle transportformer. Denne integration gør det muligt for luftfartsselskaber at undgå at vente uger eller måneder med at få betaling, mens de reducerer afsenderens administrative byrde og ressourcer, der er nødvendige for at behandle transportfakturaer. TMS er nu også integreret med RMIS (Registry Monitoring Insurance Services Inc.) for at give ajourførte forsikringsoplysninger i transportør-profilen. BluJays transportstyring understøtter en proces til validering af forsikringsselskab, der hjælper med at forhindre eller advare lastplanlæggere, før de udbydes til luftfartsselskaber med forsikring, der er ved at udløbe.


Skræddersyet dataindsigt - BluIQ for BluJay-brugere kan oprette flere dashboards og skræddersy dem til deres specifikke behov. Tilføjet forbedring af fleksibilitet og brugervenlighed gør BluJays tablewidget lettere at bruge og mere effektiv.

Pakkesynlighed - Opgraderinger til BluJays Parcel Track and Trace-modul giver brugerne mulighed for at spore enkelte eller flere pakkeoplysninger for en forsendelse og også importere forsendelser, der ikke er behandlet gennem BluJays Parcel-applikation. Brugere har også muligheden for at søge efter forsendelser ved hjælp af en avanceret sporingsfunktion. Med en lang række søgekriterier, der kan gemmes til fremtidig brug, viser Track and Trace en detaljeret oversigt over hver milepæl-statusopdatering og et resumé med antallet af forsendelser pr. milepæl sorteret efter placering og transportør.


Forbedret brugervenlighed til LSP-platform - LSP-platformen er blevet opgraderet til at tilbyde en web-front-end til upload af stamdata (MDM) direkte til applikationen, hvilket sparer brugerne tid og reducerer fejl. PTV xServer2-kortstøtte er også tilføjet, så brugerne kan se flere kortlag (lastbilattributter, trafik, vejafgift osv.) direkte i LSP-platformen.


Udvidet overholdelse af compliance for global handelseffektivitet - I funktionen toldstyring-USA er dækning af lande og procedurer blevet opdateret til at omfatte programændringer til implementering af handelsaftalen USA-Mexico-Canada (USMCA) samt de programmer, der er nødvendige for at indlevere data vedrørende amerikanske fiske og dyrelivs-regulerede varer. I Customs Management-Global er der tilføjet dækning af nye landeprocedurer for Frankrig (NSTI, ECS og Exit-bekræftelse) og Holland (Venue og ECS-meddelelser). I Tyskland er BluJays Customs Management-ZABIS®-platform nu certificeret til deklarationer i New Computerized Transit System (NCTS) med den nye opgraderede brugerflade og er tilgængeligt på den samme platform som Customs Management-Global.

Forbedrede forsendelsesoperationer - I BluJays mobilitetsløsning, MobileSTAR, kan ekspeditører nu styre og blive advaret om undtagelser baseret på maksimal kapacitet, hvilket betyder, at de kan udnytte kapaciteten i flåden fuldt ud, samtidig med at de sikrer, at de ikke overbelaster et køretøjs kapacitet og har muligheden for at sætte fokus på job-, forsendelses- og vareniveau. Derudover kan mobilbrugere nu sende en hastemeddelelse, hvis en chauffør har brug for hjælp på grund af en ulykke eller har spørgsmål, der kræver et hurtigt svar. En meddelelsesboks vises øverst på Dispatcher-funktionen, når du er i planlægnings- eller brugerdashboardområdet, indtil det er blevet bekræftet.

Mere fra BluJay Solutions, now part of E2open

BluJay Solutions, now part of E2open

https://www.blujaysolutions.com

About BLUJAY A global supplier of transportation and global trade software and services.BluJay Solutions  helps companies around the world achieve excellence in logistics and trade compliance - it's in our DNA. Through a blend of Data, Networks, and Applications, delivered in the BluJay Way, our DNA platform powers the Frictionless Supply Chain for thousands of the world's leadin…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere