24.03.2021  |  Branchenyt

BluJay Solutions udnævner Rick Medlock til bestyrelsesformand

Indhold fra partner Hvad er dette?

BluJay Solutions, en førende udbyder af global supply chain software og -tjenester, oplyser at de har udnævnt ​​Rick Medlock til bestyrelsesformand, med virkning fra 1. april 2021. Medlock er en meget erfaren leder, der bl.a. har arbejdet i executive funktioner i en bred vifte af teknologivirksomheder.

”Vi er glade for at byde Rick velkommen i bestyrelsen for BluJay Solutions som Non-executive Chairman. Han bibringer et væld af værdifuld erfaring fra ledende roller i en række globale organisationer med en stærk forståelse af teknologivirksomheder, hvilket vil gøre ham til et værdifuldt aktiv for vores team,” udtaler Deep Shah, co-præsident, Francisco Partners. ”Jeg vil også takke Paul Ilse for hans lederskab som formand de sidste to år.”

Medlock har mere end 30 års erfaring inden for økonomistyring for internationale virksomheder og har haft ledende roller i en række virksomheder, herunder WorldPay, Misys, Inmarsat og NDS Group. Hans erfaring dækker derudover over en bred vifte af bestyrelsesposter hos bl.a. Deliveroo, Smith & Nephew, Datatec, Sophos Group og Momondo.

"Jeg ser frem til at samarbejde med Rick om at støtte vores kunder, partnere og medarbejdere, når vi udfører vores vision og strategi," udtaler Andrew Kirkwood, administrerende direktør for BluJay Solutions. "Ricks stærke lederskabsbaggrund kombineret med hans erfaring gør ham til en ideel person til denne rolle."

”Jeg er begejstret over at blive en del af BluJay-teamet og være en del af deres rejse,” tilføjer Medlock. ”Det globale logistikmarked har gennemgået dramatiske ændringer og udgør en enorm mulighed for fremtidige markedsledere. Jeg ser frem til at hjælpe BluJay gennem den næste fase af deres udvikling. ”

Mere fra BluJay Solutions A/S

BluJay Solutions A/S

https://www.blujaysolutions.com

About BLUJAY A global supplier of transportation and global trade software and services.BluJay Solutions  helps companies around the world achieve excellence in logistics and trade compliance - it's in our DNA. Through a blend of Data, Networks, and Applications, delivered in the BluJay Way, our DNA platform powers the Frictionless Supply Chain for thousands of the world's leadin…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere