14.04.2021  |  IT

BluJay Solutions lancerer udvidet global handelsplatform, der nytænker told- og compliance-styring ved international handel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny innovativ augmented intelligens SaaS-platform styrker kundernes evne til at gøre global handel problemfri.

BluJay Solutions, en førende leverandør af global supply chain software og tjenester, har netop lanceret ​​deres Augmented Global Trade (AGT) platform, en SaaS-platform med flere brugere, der forbedrer og automatiserer end-to-end told- og overholdelseskrav for international handel. For logistikserviceudbydere, transportvirksomheder og shippingvirksomheder, der administrerer komplekse toldangivelser og har behov for at have kontrol over et netværk af mæglere og speditører, strømliner BluJays Augmented Global Trade-platform opgaven, mindsker risikoen og fremskynder effektiviteten ved internationale handelsoperationer.

BluJays Augmented Global Trade-platform udnytter sin innovative "augmented intelligence" til at understøtte brugerne, hvilket gør erfarne handlende endnu mere effektive, samtidig med at nyere brugere får værktøjerne til at være mere effektive, hurtigere.

"Vores nye Augmented Global Trade-platform er designet til at udvide brugerens input og indsigt, og levere et told- og compliance-workflow med dashboardsynlighed," udtaler David Landau, Chief Product Officer hos BluJay Solutions. "BluJays AGT tilbyder en fordel for de virksomheder, der ønsker at digitalisere og konsolidere de typisk manuelle, enkeltstående processer samt flere af de systemer, der er forbundet med styring af handel på tværs af grænserne."

Nicolas Ethevenin, Director Product Management, tilføjer, at AGT er skalerbar og tilbyder kunderne fleksibilitet. ”Ud over at organisere arbejdsgange er BluJays AGT-platform konstrueret til at forbinde eksterne partnere, systemer og processer. Dette gør det muligt for vores kunder at tilpasse sig skiftende krav og behov og samtidig reducere fejl, forsinkelser og bøder, der kan vise sig at være dyre i forhold til bundlinjen. ”

BluJays AGT-platform giver intuitiv automatisering med specialbyggede løsninger og realtime-forbindelse til handelspartnerne på en enkelt platform. Blandt de applikationer, der hostes i AGT-platformen, er:

Command Center - et nyt brugbart instrumentbræt, der giver synlighed for internationale forsendelses told- og overholdelsesstatus. Handlernes kontroltårn, Command Center viser farvekodede alarmer, der gør det muligt for brugere at få øje på potentielle problemer, inden de opstår, og tage handling direkte fra alarmen. Udløs oprettelsen af ​​en erklæring med et klik, og forsendelses-, ben-, partimaster- og varestamdata data konsolideres i en Unified Customs Schema (UCS) -meddelelse, der omdannes til en erklæring inden for AGT eller sendes til en tredjepart til behandling .

Global Trade Item Master - en ny løsning til at udvide og skræddersy data til at understøtte overholdelse af handel med out-of-the-box datasupport til global handel og toldangivelser med mulighed for at gemme dataelementer på landsplan, herunder klassifikationskoder og kundespecifikke data. Global Trade Item Masters specialbyggede centrale lager gør det muligt for brugerne at gemme og kommunikere data let, på en ensartet, brugervenlig måde for de relevante parter.

Smart klassificering - et nyt værktøj til at strømline den arbejdskrævende opgave med produktklassificering - med enhver kombination af tre automatiseringsstrategier: HS hurtig klassificering, klassificering efter regler eller klassificering efter nøgleord. Med Smart Classification undgår brugerne dyre forsinkelser og bøder forbundet med forkert klassificering.

Customs Management-Global – er BluJays elektroniske toldangivelsesløsning med en selvopdaterende compliance-motor og dækning i mere end 20 lande med nye procedurer  inkluderet i hver større softwareudgivelse. Customs Management-ZABIS®, BluJays elektroniske, NCTS-certificerede toldløsning i Tyskland, er også tilgængelig fra CM-Global og AGT-aktiveret.

Begrænset partiscreening - et program til at køre overholdelseskontrol via transaktions spot-screening eller automatisk community-screening, der overvåger ændringer i indhold og stamdata.

 "Vi er meget glade for at se kunderne drage fordel af endnu større effektivitet ved at bruge den fulde bredde af muligheder, der er tilgængelige i BluJays Augmented Global Trade," udtaler Ethevenin.

For yderligere information, besøg customs.blujaysolutions.com.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere