21.04.2021  |  IT

BluJay-løsninger med i Gartner Market Guide til 2021 om Global Trade Management

Indhold fra partner Hvad er dette?

Millioner af elektroniske toldangivelser cleares årligt ved hjælp af BluJays globale told- og compliance management-suite.

Manchester, Storbritannien og Holland, MI - april 2021 - BluJay Solutions, en førende leverandør af supply chain-software og -tjenester, er opført som en ”Representative Vendor” i Gartner Market Guide for Global Trade Management1, der blev offentliggjort i marts. BluJays nye Augmented Global Trade (AGT) platform er en flerbruger SaaS-platform, der forbedrer og automatiserer end-to-end told- og compliance-krav for international handel. En del af BluJays globale told- og compliance management-suite og AGT-platformen giver intuitiv automatisering med specialbyggede løsninger og realtidsforbindelse til handelspartnere i en enkelt platform.

Ifølge research1 har “Globale begivenheder som COVID-19-pandemien vist, hvor skrøbelige globale forsyningskæder kan være. Modstandsdygtighed er blevet et nøgleord i mange organisationer, da de blev udfordret i forhold til kontinuitet i et særligt udfordrende miljø. Handel / toldkrige, geopolitiske ændringer (f.eks. Brexit) og resultaterne af en global pandemi i form af logistiske operationelle udfordringer, såsom manglende transportkapacitet, stigende satser, havnestop eller containermangel, påvirker den globale handel og dens interessenter med forskellig intensitet. Ifølge en Gartner-undersøgelse fra 2020 blandt 585 fagfolk inden for supply chain, hvad angår påvirkning relateret til globale handelsoperationer, er teknologi, politiske skift og forsyningsskift de største forstyrrelser efter uforudsigelige begivenheder.”

BluJays Augmented Global Trade-platform strømliner arbejdsgangen, mindsker risikoen og fremskynder effektiviteten for internationale handelsaktiviteter, samtidig med at den udnytter virksomhedens innovative "augmented intelligence" til at supplere brugere, hvilket gør erfarne handlende endnu mere effektive, samtidig med at nyere brugere får værktøjerne til at være mere effektive, mere hurtigt. AGT gør det muligt for BluJays Customs Management-Global at levere elektroniske toldangivelser i flere lande i en certificeret, skalerbar og specialbygget platform.

”Midt i et sådant miljø omfatter GTM-softwaremarkedet optimeringsteknologier, såsom machine learning og kunstig intelligens, til at automatisere dele af de globale handelsprocesser og frigøre arbejdsstyrken fra manuelle og besværlige opgaver. Teknologier som ML og AI bruges nu af GTM-leverandører i flere områder af global handel, såsom estimering af ankomsttidspunktet for en forsendelse, forbedring af begrænsede screeningsprocesser eller hjælp til klassificering af produkter. De fleste GTM-softwareleverandører har allerede integreret ML i deres platforme eller har det på deres kortsigtede køreplan.”

For at læse mere, se Gartner Market Guide for Global Trade Management.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere