Bizbrains

bizbrains.dk/

Branche/Sektor:

Fragt + distribution, IT til produktionsoptimering, IT til transportoptimering, Konsulentvirksomhed, Tredjepartslogistik

Om

Vores slogan er ”Integration accomplished”, da vi hos Bizbrains er eksperter i integration ved at få forskellige IT-systemer til at snakke sammen på en både let og overskuelig måde.

Når systemerne i jeres IT-landskab er forbundet på kryds og tværs med ad hoc-løsninger, går meget af IT-afdelingens arbejde med at holde s…

Læs mere  

Om

Vores slogan er ”Integration accomplished”, da vi hos Bizbrains er eksperter i integration ved at få forskellige IT-systemer til at snakke sammen på en både let og overskuelig måde.

Når systemerne i jeres IT-landskab er forbundet på kryds og tværs med ad hoc-løsninger, går meget af IT-afdelingens arbejde med at holde sammen på tingene i stedet for at hjælpe forretningen med at skabe ny værdi for kunderne.

Vi leverer en komplet og optimal integrationsplatform til både små og store virksomheder. Link er en platform, som forbinder lagersystemer, økonomisystemer, webshops, transportplanlægning og meget andet - både internt i jeres virksomhed og eksternt med jeres kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Vores mange kompetente konsulenter kan også tage hånd om andre integrationsløsninger som f.eks. Microsoft BizTalk eller Azure.

Vores kunder tæller nogle af de største og mest logistik-tunge virksomheder i landet, og vi sætter en ære i at have langvarige relationer og gør meget ud af at imødekomme hver enkelt kundes specielle behov.

Kontaktpersoner

Stine Munk Rechnitzer

Communications and Marketing Manager

Dennis Zachariasen

Salgschef

Events

Konference 27 Nov 2020

Bedre EDI til SAP

Bruger I alt for meget tid på at onboarde nye EDI-partnere, fordi I hver gang må involvere nogen fra IT? Er jeres EDI-setup en ”black box”, der gør det svært at finde den rigtige information og svare på supportspørgsmål fra kolleger og samhandelspartnere?

09.00 Online

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere