18.06.2015  |  Branchenyt

GS1 og Bizbrains går sammen om at udvikle service

GS1 Danmark har indgået partnerskab med Bizbrains om at udvikle GS1's EDI-platform. Her passer Bizbrains' kompetencer perfekt, vurderer GS1's danske direktør Lars Kyed.

De to virksomheder GS1 Danmark og Bizbrains har indgået et partnerskab om at udvikle en ny internetservice, hvor virksomheder kan udveksle ordrer, fakturaer og elektroniske følgesedler med deres kunder.

GS1 valgte Bizbrains som samarbejdspartner, da EDI-platformen LE@N skal opdateres. For den har en del år bag sig, forklarer adm. direktør i GS1 Lars Kyed.

Læs også: Regioner vil spore sundhedspersonale med RFID

"Det er klart, at meget er sket med brugernes behov siden opstarten i år 2000. Hvor vi hidtil har optimeret på det eksisterende system, vurderer vi, at tiden nu er inde til at starte på en frisk, med en ny partner, så vi får udviklet den helt rigtige løsning til vores medlemmers behov," siger Lars Kyed og uddyber:

"Det forventes, at LE@N relanceres som GS1Trade Transact i slutningen af 2015 med et minimum af tilpasning for eksisterende brugere – det er en høj prioritet for os i udviklingsarbejdet", pointerer Lars Kyed.

Læs også: Datacon vinder en global pris

Han peger derfor på, at Bizbrains var en oplagt kandidat til samarbejdet. 

”Vi valgte Bizbrains som partner i relanceringen af LE@N, fordi de har erfaringen, der skal til. Bizbrains er en anerkendt leverandør af integration og EDI-services og har en lang række af Danmarks store virksomheder som kunder. Deres platform er moderne og meget fleksibel, så fremtidige ønsker let vil kunne implementeres", siger Lars Kyed.

-JPN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere