23.07.2014  |  Strategi & ledelse

Ansøgningsrunde for partnerskaber er skudt i gang

Energistyrelsen har netop igangsat ansøgningsrunden for en etablering af partnerskaber, som skal fremme el, gas og brint i transportsektoren.

Energistyrelsen indkalder nu interessetilkendegivelser for partnerskaber og igangsætter hermed ansøgningsrunden for etableringen af partnerskaber, som skal fremme el, gas og brint inden for transport.

Ansøgningsrunden udmønter 23 millioner kroner til projekter, som markant øger udbygningen af infrastruktur og antallet af køretøjer på el- gas- eller brintområdet. Interessenter kan for eksempel være flådeejere, operatører, energiselskaber, bil- eller lastbilproducenter, myndigheder og lignende.

I energiforliget fra 2012 er der afsat 70 millioner kroner, som skal bruges til at fremme infrastruktur og køretøjer på el, gas og brint. I 2014 udmøntes 23 millioner kroner fordelt på 13 millioner kroner til el og 10 millioner kroner til gas. Herudover afsættes 10 millioner kroner til brændselscellebiler og fyldestationer i 2015. 

Læs også: Partnerskab giver gevinst

Interessetilkendegivelser inden for de tre typer partnerskaber skal indsendes inden den 8. september 2014. Indsendelse af interessetilkendegivelse er ikke en nødvendighed for at ansøge om midler fra puljen, men giver Energistyrelsen mulighed for at vejlede partnerskabet inden indsendelse af endelig ansøgning.

Mere information om partnerskabspuljen, herunder tidsplan og ansøgningsfrister samt information om puljen til mindre projekter med elbiler kan findes her

-RA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere