26.05.2021  |  Branchenyt

Amerikanske TransGroup bliver lagt sammen med Scan Global Logistics

Scan Global Logistics med hovedsæde i Kastrup og amerikanske TransGroup bliver lagt sammen til én organisation under ét navn: Scan Global Logistics. Sammenlægningen er et naturligt trin på vejen mod en større global tilstedeværelse, og det vil give kunderne adgang til et omfattende logistisk netværk.

”TransGroup og Scan Global Logistics har juridisk været en familie siden starten af 2016. Nu integrerer vi alle vores globale aktiviteter under ét brand, i én organisation og under ét executive leadership team. Det gavner vores kunder ved, at vores forretningsgange bliver mere effektive, hvilket gør deres dagligdag nemmere. Som ét brand vil vi fortsætte med at gøre verden lidt mindre kompliceret for vores kunder", fortæller Allan Melgaard, der er Global CEO i Scan Global Logistics (SGL), i en pressemeddelelse om sammenlægningen.

Navneskiftet og reorganiseringen er i overensstemmelse med SGL’s ambitiøse og velkendte strategi om at integrere konkurrencedygtige og agile virksomheder ind i familien, som har danske rødder tilbage til 1975. TransGroups 525 fuldtidsansatte og 43 kontorer i USA og Canada kommer nu til at operere under Scan Global Logistics navnet.

"I et stigende konkurrencepræget marked er det afgørende at have adgang til de rette kontakter og kontrakter. At drive forretning under to navne har skabt forvirring blandt nogle kunder. Nu vil de opleve at få nem adgang til alle vores globale services og aktiviteter og få maksimalt udbytte af vores omfattende netværk”, forklarer Bill Goodgion, der North American Chief Operating Officer hos TransGroup om fordelen.

Læs også: Mediehuse sammenlægger dao og Bladkompagniet for at skabe stærk, danskejet distributør

Med hele den logistiske familie samlet under SGL-navnet er ambitionen om at blive en af de ledende logistik- og transportleverandører på verdensplan rykket et skridt nærmere.  

"Mange kender vores navn. Med ét brand vil vi forøge vores globale tilstedeværelse, mens vi fortsat vil skabe stærke lokale relationer og finde flere måder at simplificere logistikløsninger på", afslutter Allan Melgaard.

Det globale executive leadership team vil bestå af Global CEO, Allan Melgaard, og Global CFO, Claes Brønsgaard Pedersen. Det amerikanske leadership team består af Julien Ranzato, COO International Services, og Bill Goodgion, COO Domestic Services.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere