16.04.2019  |  IT

Amazon opkøber logistikrobotstartup

Canvas Technology, der er specialiseret i autonome teknologier til logistiksektoren, er blevet købt af Amazon. Handlen er i tråd med internetgigantens robotudviklingsprogram, der efterhånden spænder bredt.

Internetgiganten Amazon har købt startup-virksomheden Canvas Technology, der er kendt for sine autonome teknologier. Det bekræfter Amazon overfor TechCrunch.

Læs også: Amazon-medarbejdere gik igen i strejke op til en højtid

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Amazon vil gerne sætte sit eget præg på robotsystemerne, så selskabet kan forbedre leveringseffektiviteten yderligere.

”Vi er inspireret af Canvas Technologys opfindelser og deler en fælles vision for en fremtid, hvor folk arbejder sammen med robotter for yderligere at forbedre sikkerheden og arbejdspladsoplevelsen. Vi glæder os til at samarbejde med Canvas Technologys fantastiske team for at fortsætte med at skabe innovative løsninger for kunderne”, sagde en talsmand for Amazon i en erklæring til TechCrunch.

Canvas Technology blev grundlagt i 2015 og har allerede vist nogle imponerende teknologier, inklusiv løsninger med fuldt autonome transportvogne. Systemet blev bl.a. vist frem for et års tid siden, hvor det ifølge TechCrunch imponerede med dets evne til at undgå folk og andre forhindringer i et fyldt lokale.

Læs også: Robotterne er på vej til et lager i din nærhed

Amazon har omkring 100.000 systemer fordelt på omkring 25 varehuse, ifølge TechCrunch. Det tal dækker både over Amazons egne systemer samt enheder fra tredjeparter, herunder den japanske industrigigant Fanuc.

- SDN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere