31.10.2016  |  Lager & distribution

Amazon afslører nye detaljer om pakkedroner

Amazons adm. direktør Jeff Bezos løfter sløret for væsentlige detaljer om firmaets droner, der skal levere pakker til private. Heriblandt hvordan dronerne ved, hvor de skal lande.

E-handelsaktøren Amazon er i fuld gang med at teste droner til levering af pakker i Cambridge i Storbritannien. Dronerne skal være en del af leveringstjenesten Amazon Prime, der i udvalgte områder kan få en pakke frem til den pågældende kunde på max en halv time.

Læs også: Amazon på vej mod udvidet dronetest i Storbritannien

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Testflyvningerne og udviklingen af dronerne går ifølge Amazon godt, og nu kan Amazons adm. direktør Jeff Bezos afsløre flere detaljer om pakkedronerne, skriver netmediet Inverse.

En af detaljerne – en meget vigtig en af slagsen – omhandler, hvordan dronerne ved, hvor de helt præcist skal lande på den konkrete adresse.

”Hvis du har et landingssted, kan du markere det med et symbol, som du kan printe ud og placere hvor som helst, du ønsker, at dronen skal lande. Den vil flyve derhen, se symbolet og lande. Og hvis dronen ser noget, som gør den usikker, kan den omdirigere eller ringe hjem for hjælp”, siger Jeff Bezos.

Fra idé til virkelighed
De nye detaljer om dronerne kom frem under prisuddelingen ’The 2016 Pathfinder Awards ceremony’, hvor Jeff Bezos vandt Pathfinder-prisen for sin evne til at implementere teknologi til gavn for både nutidens og fremtidens forbrugere.

Amazon-direktøren bekræftede ligeledes flere aspekter omkring dronernes design og evner.

”Dronerne er helt selvstændige. De lander af sig selv, navigerer af sig selv og kan flyve mere end 50 mil i timen (80 km/t, red.)”.

Læs også: Konkurrent overgår Amazon med dronelevering fra lastbiler

I 2013 løftede Jeff Bezos for første gang sløret for drone-planerne, og han udtalte den gang, at dronerne ville blive virkelighed inden for fire til fem år. Her tre år senere er dronerne allerede ret tæt på at blive virkelighed, skriver Inverse.

- KLZ

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere