18.09.2019  |  Branchenyt

Afgangsprojekt om OSCM vinder Dachser-prisen 2019

På sidste uges Supply Chain Leaders Forum uddelte Dachser igen en pris for bedste SCM-afgangsprojekt på CBS og DTU. Årets vinder blev Marc Mølgaard, der i sit afgangsprojekt havde skrevet om, hvordan man kan imødekomme kundernes krav til lead times ved hjælp af OSCM.

Til det årlige SCM-event Supply Chain Leaders Forum, der blev afholdt den 11. september i Ovnhallen på CBS i København, blev der uddelt flere priser.

Læs også: Dachser kårer bedste CBS HD-SCM projekt

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Mens COO for Lego Group, Carsten Rasmussen, løb med prisen for Best Supply Chain Leader i Danmark 2019, så blev Dachser-prisen uddelt til det bedste afgangsprojekt fra diplomuddannelser og kandidatuddannelsen i SCM på CBS og DTU.

Vinder af Dachser-prisen blev Marc Mølgaard, der i sit afgangsprojekt med titlen “Meeting customers’ lead time requirement through OSCM action?” havde skrevet om, hvordan man kan imødekomme kundernes krav til lead times ved hjælp af Operations and Supply Chain Management (OSCM).

At Marc Mølgaard fik prisen skyldes, at han lykkedes med at udvikle en metode, der er generisk og kan implementeres af en hvilket som helst produktionsvirksomhed, der oplever udfordringer med kundeservice og restordrer, langsom produktion og høj kapitalbinding.

Prisen går til ekstremt innovativt projekt
René Sidor, Managing Director for Dachser Nordic, havde æren af at overrække prisen og en check på 15.000 kroner. For ham er det vigtigt at støtte op om et arrangement som Supply Chain Leaders Forum, hvor supply chain-eksperter mødes og inspireres af hinanden til at tænke innovativt.

”Det er et privilegium for Dachser at være til stede her i dag, og vi er meget beærede over at få lov til at uddele prisen for Best CBS GD-SCM Final Project, ligesom vi har i tidligere år”, sagde han og fortsatte:

”Hos Dachser sætter vi meget stor pris på entrepreneurship og på mennesker, der har modet til at innovere. For os er innovation nøglen til vækst og succes. Derfor gik dette års Dachser Award til et ekstremt innovativt afgangsprojekt”.

Læs også: Prisen "Best Supply Chain Leader" går i år til Vestas-leder

Temaet for årets konference var ”Sustain the chain”. Med et større og større fokus på bæredygtighed i samfundet skal logistikken kunne følge med. Derfor var der fokus på at forstå, hvordan de bedste af de bedste kan levere resultater i verdensklasse, mens de konstant balancerer risici og bæredygtighed i forsyningskæden.

- JMA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere