16.05.2018  |  Lager & distribution

ABUS på plads i nyt byggeri ved E45 - DKI Logistics A/S har bygget og hjælper med lager

Indhold fra partner Hvad er dette?

DKI Logistics A/S har bygget til ABUS-Gruppen Nordic A/S ved E45 i Horsens - og er også klar med mere lagerplads i Køge. Læs her om fordelene ved et tæt samarbejde omkring blandt andet lagerhåndtering og distribution.

”Jeg er klar til at gøre det en gang mere. Det har været så spændende.”

Sådan lyder det fra Line Bang Fasting Bauer, der er Marketing Manager hos ABUS-Gruppen Nordic A/S her kort efter, at virksomheden er flyttet ind i sit nye domicil på Egeskovvej 15A ved Horsens.

Som enhver, der har været involveret i planlægningen og gennemførelsen af et nyt byggeri for slet ikke at tale om flytningen af en administration fra en adresse til en anden, ved, er det ikke det almindelige svar. Det ville snarere lyde noget i retning af ”det varer godt nok længe, inden vi gør det igen …”.

Smidig planlægnings- og byggeproces

Men Line Bang Fasting Bauer fremhæver en smidig planlægnings- og byggeproces i samarbejde med DKI Logistics A/S og a/s dansk halentreprise. Projektgruppen bestod af i den indledende del arkitekt Steen Lundhild fra Lundhilds Tegnestue, Line Bang Fasting Bauer fra ABUS og Kent Mau fra DKI Logistics A/S. Siden trådte Steen Madsen fra a/s dansk halentreprise ind i gruppen efter Steen Lundhild.
”Det har været en meget spændende projektfase, hvor DKI Logistics A/S har været åbne over for at tilgodese vores ønsker og behov. Det er gået over al forventning,” fastslår Line Bang Fasting Bauer.

ABUS-Gruppen Nordic A/S er en del af den tyske koncern ABUS, som er førende leverandør af innovative sikkerhedsløsninger.

Hurtig flytning fra gammelt til nyt

ABUS’ tidligere domicil ligger også ved Horsens blot få hundrede meter fra den nye, men den hurtigt-vækstende virksomhed var vokset fra det.
Selve flytningen fra den gamle adresse til den nye gik hurtigt.

”Vores tyske kolleger sagde, at de aldrig havde prøvet at komme til noget, hvor man var kommet så langt på så kort tid,” fortæller Line Bang Fasting Bauer.

Reklamesøjle for 80.000 mennesker

I den nye administrationsbygning har ABUS fået 35 arbejdspladser. 25 er fyldt ved indflytningen.

Samtidig har ABUS lejet lagerplads hos DKI Logistics A/S, og der er direkte adgang mellem de to bygninger:

”Vi har 40.000 forsendelser herfra om året, så det er en fordel at have lagerfaciliteter så tæt på,” siger Line Bang Fasting Bauer og administrerende direktør Dion Meiniche.

Der kommer hver dag 80.000 mennesker forbi på den trafikerede østjyske E45, der herhjemme går fra grænsen til Kolding og Vejle forbi Horsens og videre mod Aarhus og Aalborg.

Derfor er det nye administrationsdomicil også en perfekt reklamesøjle:

”Vi har fået 3100 hængelåse op, så de danner ABUS’ logo.”

Lydreducerende glas betyder, at man stort set ikke kan høre trafikken.

Plads til medarbejdere og kunder

Inden døre glæder Line Bang Fasting Bauer sig over, at der nu er gode mødefaciliteter og plads til at holde kundearrangementer.

”Vi har plads til 150 mennesker ad gangen. Der er indbygget AV-udstyr, og et trapez-formet mødebord betyder, at man ikke kommer til at sidde og skygge for hinanden.”

I det hele taget ønskede ABUS et fleksibelt hus, og derfor er der foldedøre, så nogle af rummene kan gøres større eller mindre efter behov.

Plads til mere byggeri

Produktionschef Kent Mau fra DKI Logistics A/S fortæller, at der er 2 grunde mere ved siden af ABUS:
”Derfor kan vi bygge 2 blokke mere magen til ABUS-byggeriet.”

”Vi kan bygge i 3 plan - og der er derfor mulighed for 2 x 2100 kvm.”

”Faktisk kan vi komme helt op i 6000 kvm., hvis vi bygger de 2 blokke sammen til 1 blok.”
Kent Mau siger, at det selvfølgelig er optimalt, hvis man også har behov for lagerplads, men at det ikke er et krav.

”ABUS har bygget et internt lager og har også laget et værksted i ”sin” hal.”

”Hvis man har brug for et eksternt lager, kan vi hjælpe med at håndtere det, ligesom vi kan hjælpe med at håndtere logistik-opgaver.”

Vidste du, at DKI Logistics A/S også har et helt nyt byggeri ved vores lokation i Køge? Her står vores nye lagerhotel klar.

Kontakt vores salgs- og udviklingschef Vest Jens Christian Dahl eller salgs- og udviklingschef Øst Kennet Brinkmann, hvis du vil høre om fordelene ved at outsource sin logistik.
 

Mere fra DKI Logistics

DKI Logistics

www.dki-logistics.dk

Vi vil være de bedste til tredjepartslogistik (3PL). Vi vil være de bedste til at give kunden det, som kunden har behov for uanset, om det er lagerhotel i Horsens eller Køge, lagerhåndtering eller logsitik og distribution. Det gør vi blandt andet ved at arbejde under mottoet »Hvad kan vi gøre for dig?« . Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til igennem et samarbejde mellem kunden,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere