3pl

Branchenyt

A.P Møller Mærsk udvider sin End-to-End Container Logistics Services med JDA

A.P. Møller Mærsk vil implementere JDAs cloudbaserede Warehouse Management som led i deres digitale transformation

Indhold fra partner

Lager & distribution

Amazon fortsætter med at booste luftfragten, på vej mod 3PL

Med øget indtjening for øje fortsætter Amazon sin rejse i retning af at blive en tredjeparts logistikudbyder og på den måde tage konkurrencen op med mange af sine samarbejdspartnere. Flere fly og regionale lufthavne er en del af strategien, som dog ikke bekymrer de etablerede aktører.

Lager & distribution

ABUS på plads i nyt byggeri ved E45 - DKI Logistics A/S har bygget og hjælper med lager

DKI Logistics A/S har bygget til ABUS-Gruppen Nordic A/S ved E45 i Horsens - og er også klar med mere lagerplads i Køge. Læs her om fordelene ved et tæt samarbejde omkring blandt andet lagerhåndtering og distribution.

Indhold fra partner

Sourcing

Undersøgelse: Returlogistik er stadig et puslespil for omnichannel-forhandlere

Gratis og nem returnering er noget, mange kunder foretrækker. Men det er ikke nødvendigvis en fordel for forhandlerne, der ifølge en ny undersøgelse kæmper for at finde den rette balance mellem omkostninger og service.

Branchenyt

Prime Cargo åbner afdeling i Polen

Den danske transportvirksomhed Prime Cargo slår i morgen dørene op for en nyetableret afdeling i tillæg til sit nuværende 3PL-lager i den polske havneby Stettin.

Lager & distribution

Nyt WMS giver norsk 3PL stor fleksibilitet

Som logistikpartner til en række vidt forskellige B2B-virksomheder håndterer Qualified Logistics alt fra cykler og småkager. Et nyt WMS giver virksomheden den fleksibilitet, der gør den i stand til at imødekomme en stor variation i kundekrav, tidsskemaer og ERP-systemer samtidig med, at de leverer høj kundeservice.

Branchenyt

Status på det globale 3PL-marked

Konsulenthuset Armstrong & Associates har rangeret de 50 største tredjepartslogistikleverandører i verden. DSV indtager sjettepladsen, hvor Damco/Maersk Logistics er nummer 17. Og så fortsætter tendensen med opkøb for at følge med Amazon.

Branchenyt

Case: Carglass - Netherlands: The most important motivation was to increase our customer service

At Carglass NL, more than 350 technicians work hard every day to ensure that damaged windscreens can be quickly and professionally repaired; whether in one of almost 60 service centers, or by one of 150 vehicles providing service on location.

Indhold fra partner

Lager & distribution

3PL’er bliver kundernes forlængede arm

Den seneste udgave af Gartners Magic Quadrants for tredjepartslogistik-virksomheder slår fast, at kunder først og fremmest går efter evne til at udvikle relationer.

Lager & distribution

Hurtigere leveringer åbner op for nye tech-aktører

E-handelskunder modtager varer hurtigere, og e-handlen vokser markant. Men hvad sker der med distributørerne i midten af sandwichen?

Lager & distribution

Aditro Logistics åbner nyt lager – Consignor støtter ekspansionen

3PL-aktøren Aditro Logistics har integreret Delivery Management-systemet fra Consignor på virksomhedens store lagre. Samarbejdet gavner både kunder og partnere.

Lager & distribution

USA: Eksperter forventer høj vækst i 3PL

Konsulenthuset Tompkins International vurderer, at den amerikanske 3PL-industri vil vokse med op til ti procent i år.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere