10.11.2020  |  Branchenyt

DKI Logistics A/S får igen i år CSR-mærket af Horsens Alliancen

Indhold fra partner Hvad er dette?

For at få CSR-mærket, har vi som virksomhed skullet opfylde mindst to ud af tre kriterier opstillet af HORSENS ALLIANCEN.

”Vi er beærede over igen i år at være blevet anerkendt af HORSENS ALLIANCEN med CSR-mærket CSRpeople. Men mest af alt er vi helt grundlæggende glade for at kunne gøre en forskel for andre mennesker,” siger Lars Sand Christiansen, der er CSR-ansvarlig hos DKI Logistics A/S.

CSRpeople er HORSENS ALLIANCENs anerkendelse af virksomheder, som tager et socialt ansvar.

Siden 2016 har HORSENS ALLIANCEN uddelt CSR-mærker til de virksomheder, der yder en særlig social indsats. Det kan for eksempel være at hjælpe unge og ledige i uddannelse eller beskæftigelse, eller at være særligt opmærksomme på medarbejdernes trivsel og udvikling.

Det sociale ansvar kommer blandt andet til udtryk ved at tilbyde praktikpladser eller småjobs, at agere som mentor for unge, at arbejde for at mindske sygefraværet på arbejdspladsen eller ved at fastholde medarbejdere som er blevet sygemeldte.

”For at få CSR-mærket, har vi som virksomhed skullet opfylde mindst to ud af tre kriterier opstillet af HORSENS ALLIANCEN,” forklarer Lars Sand Christiansen.

Hvordan gør det en forskel at tage socialt ansvar?

Det har alle dage givet god mening at anse mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet som en ressource. Både fordi de er en meget uens gruppe, men også fordi alle mennesker har værdi.

Og i et marked med stigende mangel på kvalificeret arbejdskraft, bliver det endnu mere tydeligt, at vi som samfund har brug for alle der kan og vil arbejde.

”At vi som virksomhed tager socialt ansvar har den effekt, at flere udsatte ledige kommer tættere på selvforsørgelse, at flere unge kommer i gang med en uddannelse samt at vores ansatte trives og er glade når de er på arbejde. Det er godt for den enkelte og for vores virksomhed, men også for vores fælles samfund.”

”Dertil er det med til at give vedkommende noget meningsfuldt at stå op til. Og for os som virksomhed, er dette en enestående mulighed for at afprøve og opkvalificere en evt. kommende medarbejder på.”

”Oven i alt dette så smitter det også af på trivslen blandt vores øvrige medarbejdere, at vi som arbejdsplads tager et socialt ansvar og er med til at hjælpe andre.”

Når virksomheder fremhæver deres CSR-mærke er det med til at skabe positiv opmærksomhed omkring eget og andre virksomheders sociale ansvar – og at ansvaret nytter og kommer til udtryk på mange måder.

Mere fra DKI Logistics

DKI Logistics

www.dki-logistics.dk

Vi vil være de bedste til tredjepartslogistik (3PL). Vi vil være de bedste til at give kunden det, som kunden har behov for uanset, om det er lagerhotel i Horsens eller Køge, lagerhåndtering eller logsitik og distribution. Det gør vi blandt andet ved at arbejde under mottoet »Hvad kan vi gøre for dig?« . Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til igennem et samarbejde mellem kunden,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere