01.03.2021  |  Produktion

5 vigtige beslutninger før næste Dynamics 365 CRM/ERP opgradering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Overvejer I at opgradere fra et ældre Dynamics NAV-system, C5 eller XAL, til den nye Dynamics 365 Business Central i skyen? Så start med at gennemgå disse 5 vigtige beslutninger, inden du træffer valget.

Microsofts vision er ikke til at tage fejl af

Fremtidens Dynamics foregår i cloud’en. Det er uanset, om du kigger på ERP i form af Dynamics 365 Business Central eller CRM i form af Dynamics 365 Sales & Field Service.

Alle kræfter bliver sat ind på at gøre det attraktivt at rykke i skyen for virksomheder som din.

Mange virksomheder sidder i dag med en kompleks CRM- eller ERP-løsning, som er planlagt, opbygget og fintunet gennem mange år. Hvis du overvejer at opgradere til skyen, sidder du måske tilbage med en række spørgsmål. Fx hvornår er det rigtige tidspunkt at opgradere til cloud’en? Hvad med økonomien? Og hvilke forandringer kræver det i min virksomhed?

5 centrale overvejelser inden jeres næste opgradering

Cloud eller On premise?

Kort eller lang horisont?

Leje eller køb?

Hvor skal virksomhedens data ligge?

Tilpasninger nu og fremover?

Læs om alle fem overvejelser her

Vores erfaringer og ultrakorte anbefaling

Mange produktionsvirksomheder med ordreproduktion eller handel, er for komplekse til at kunne vælge en SaaS-løsning.

Som udgangspunkt anbefaler vi en totrins-løsning, hvor I først opgraderer til en private cloud-løsning på egne servere, som er forberedt til overgang til en SaaS-løsning, når Dynamics 365 Business Central (SaaS-version) også er 100 procent klar til det.

Er du klar til fremtidens Dynamics 365 i cloud’en?

Som du ser, er der mange fordele i skyen. Samtidig har du sikkert mange spørgsmål, fx hvornår er det rigtige tidspunkt at opgradere til cloud’en? Hvad med økonomien? Og hvilke forandringer kræver det i min virksomhed?

Hos Bredana vil vi gerne gøre processen mere overskuelig. Derfor har vi skabt CloudReady

CloudReady er en tilstandsrapport, der viser lige præcist det, I mangler for at kunne opgradere til Dynamics 365 Business Central i skyen – og få fordel af løbende opdateringer til lavere omkostninger.

Læs mere om CloudReady

Mere fra 9altitudes

9altitudes

https://www.9altitudes.dk/

Think big, start small, scale fast! 9altitudes Danmark består af de 3 tidligere virksomheder, Optimate, Bredana Solutions og Econocap. Vi digitaliserer processer i produktions-, logistik og servicevirksomheder med Microsoft Dynamics 365 og PTC. Hos 9altitudes har vores eksperter fokus på hvad der skaber værdi for din forretning - også over tid. Vi går ikke op i…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere