01.12.2022  |  SCM 4.0

5 misforståelser der bremser IIoT fra at blive en succes

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mange virksomheder er forbeholdne overfor den 'Industrielle Internet of Things' IIoT, hvor dine installationer afgiver brugbare data til din forretning. Men forbeholdet bunder mange gange i en række misforståelser og det bremser for succes!

Anvendelsen af Industrial Internet of Things (IIoT) er stigende og mange produktionsvirksomheder er i fuld gang med at udnytte de muligheder, som teknologien har at tilbyde. En global undersøgelse viser, at omkring 77% af de adspurgte virksomheder for nylig har startet mindst ét IoT-projekt. Det viser jo at efterspørgslen efter IoT bestemt er der.

Den store accelerator i denne proces var COVID-19-pandemien. På et tidspunkt, hvor forsyningskæderne var ustabile, og personalet ikke altid var tilgængeligt på butiksgulvet, var IIoT en af måderne at holde forretningen kørende på - blandt andet gennem fjernovervågning og kontrol.

Men på trods af at IIoT er efterspurgt, så får det ikke mindsket den skepsis der er overfor IIoT. Nogle vedholdende skeptikere ser stadig ikke forretningsværdien af IIoT på trods af de mange succeshistorier. De, der gør det, har ofte svært ved at omsætte principperne fra IIoT og digital transformation til praksis. Især sidstnævnte kategori af virksomheder ønsker at starte med IIoT, men kæmper stadig med en række misforståelser om selve teknologien. Men se med her og lad os få ryddet misforståelserne af vejen.

Det er blevet meget mere enkelt at opstarte et IIoT projekt og få øjeblikkelig værdi af investeringen. Mange tror at det er dyrt, besværligt og ikke kan anvendes på ældre maskineri mv. Men IIoT er langt i udviklingen og det er en skam, når ambitiøse virksomheder ikke får nok ud af teknologien - for den kan give værdi for langt de fleste produktions- og supply-chain virksomheder. 


Se de 5 misforståelser og de fem gode svar her: 

Denne artikel er en del af temaet Tema: Datafangst og IoT

Mere fra 9altitudes

9altitudes

https://www.9altitudes.com/dk/

Think big, start small, scale fast! 9altitudes Danmark består af de 4 tidligere virksomheder, Optimate, Bredana Solutions, Econocap og Dynalogic. Vi digitaliserer processer i produktions-, logistik og servicevirksomheder med Microsoft Dynamics 365 og PTC. Hos 9altitudes har vores eksperter fokus på hvad der skaber værdi for din forretning - også over tid. Vi g…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere