03.04.2018  |  Branchenyt

5 fordele du har som medlem af GS1

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bruger du GS1-stregkoder? Eller udveksler du stamdata via GS1Trade Sync? Så er du medlem af GS1 Denmark, og har derfor mulighed for at få gratis hjælp til mange af de opgaver, der følger med at arbejde med GS1 standarder.

Går du glip af gratis service?

Vi har samlet 5 af de områder, som vi hyppigst oplever, at medlemmer har brug for hjælp med – måske vi også kunne hjælpe dig?

Se denne korte video og hør om 5 af dine medlemsfordele.

Du møder også nogle af de GS1’er, der hver dag er klar til at hjælpe dig med stort og småt.

Vi er til for dig

GS1 er en medlemsorganisation. Det betyder, at vi er til for vores mange medlemmer. GS1 arbejder på tværs af lande og industrier for at gøre det nemmere at handle og samarbejde i forsyningskæden. Igennem 40 år har vi støttet vores medlemmer med rådgivning og uddannelse i at bruge vores globale standarder til at effektivisere og opnå en højere datakvalitet og sikkerhed.

Tags: GS1 Denmark

Mere fra GS1 Denmark

GS1 Denmark

www.gs1.dk

  • info@gs1.dk
  • 39278527
  • Vesterbrogade 149, 1620 København V

Vi hjælper virksomheder med at effektivisere deres forsyningskæde. Midlet er GS1 Standarderne for unik produkt-identifikation, automatiseret datafangst og datadeling. 

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere