16.09.2022  |  Branchenyt

GS1 sætter standarden på Frode Laursens 166.000 kvm. store logistikcenter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Halvanden times kørsel fra København i et industrikvarter i den lille flække Åstorp blander mågeskrigene sig med lyden af kraftige motorer, når de mange lastbiler foran Frode Laursens logistikcenter, med tonstunge ladvogne zigzagger sig rundt.

Chaufførerne ved præcis, hvor de skal hen, og hvad deres opgave er. Nemlig at laste tusindvis af varer fra de mange portåbninger som stikker ud over alt på facadens bygning, og som Frode Laursen tilbyder sine kunder at hente og bringe varer fra, så de til sidste kan ende i blandt andet supermarkeder rundt om i norden.

Træder man indenfor i bygningen, som er det ene af i alt tre Frode Laursen-lagre i Åstorp, er der et lige så stort leben fra de 200-300 ansatte, der kører rundt i el-drevne trucks, pakker varer og scanner de uendeligt mange SSCC-labels, som er klistret på paller i op til 12 meters højde. Også herinde er der helt styr på, hvor man skal hen og hvilken opgave, der skal fuldføres, hvilket blandt andet skyldes den førnævnte SSCC-label, fortæller Alex Berariu, som er lagerchef i Åstorp.

Læs resten af historien her:

Tags: GS1 Denmark

Mere fra GS1 Denmark

GS1 Denmark

www.gs1.dk

  • info@gs1.dk
  • 39278527
  • Vesterbrogade 149, 1620 København V

Vi hjælper virksomheder med at effektivisere deres forsyningskæde. Midlet er GS1 Standarderne for unik produkt-identifikation, automatiseret datafangst og datadeling.  

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere