20.01.2023  |  Innovation

Dansk Retursystem og GS1-stregkoder i unik kombination

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dansk Retursystem har gennem bl.a. GTIN-, GLN- og GRAI-standarderne formået at få os alle sammen til IKKE at opfatte drikkevareemballage som affald. I Danmark indsamles nemlig hele ni ud af ti flasker, og det gør os til verdensmestre i pant- og retursystemer.

Følg processen - fra en lille tykmavet flaske fra sælges til en tørstig forbruger til den tomme flaske bliver afleveret i Dansk Retursystems flaskeautomat her.

GS1 services omtalt i artiklen
GTIN
- GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.
- GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.
- Læs mere om GTIN

GLN
- Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.
- Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.
Læs mere om GLN

Mere fra GS1 Denmark

GS1 Denmark

www.gs1.dk

  • info@gs1.dk
  • 39278527
  • Vesterbrogade 149, 1620 København V

Vi hjælper virksomheder med at effektivisere deres forsyningskæde. Midlet er GS1 Standarderne for unik produkt-identifikation, automatiseret datafangst og datadeling.  

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere