12.02.2021  |  SCM 4.0

3Business lancerer IoT-baseret flådestyringsløsning

Teleselskabet 3’s erhvervsdivision, 3Business, lancerer i dag en IoT-baseret løsning til bl.a. flådestyring og sporing af aktiver. Løsningen, der har fået navnet Asset Management, udbydes i samarbejde med danske r2pTracking og er en del af 3Business’ nye forretningsområde, 3insights.

3 lancerer i dag Asset Management – en IoT-baseret løsning til bl.a. flådestyring og sporing af aktiver, som giver selskabets erhvervskunder mulighed for at holde bedre styr på deres enheder og ressourceforbrug. Løsningen er skabt i samarbejde med danske r2pTracking, der bistår med software og udstyr såsom GPS og sensorer, mens 3’s erhvervsdivision, 3Business, leverer simkort og IoT-platform, som fremover også vil blive benyttet af r2pTrackings egne kunder.

”Det er slut med at overlade ting til tilfældighederne. Internet of Things betyder, at virksomhederne kan følge og måle alt og dermed optimere på alle parametre til gavn for forretningen. Det er flådestyring og asset tracking helt oplagte eksempler på. Men for os giver det ikke mening at bygge løsningerne selv, for det er der andre, der allerede har gjort til UG. For os gælder det om at finde det helt rigtige match, som rammer rent i markedet, når det gælder funktioner og priser. Og det har vi fundet i r2pTracking. Ved at kombinere deres produkter og udstyr med vores simkort og IoT-platform har vi skruet en løsning sammen, som opfylder vores kunders behov,” siger Sigurd Leth, der er direktør for 3Business, i en pressemeddelelse.

Læs også: IoT-teknologi reducerer skibes brændstofforbrug

Under paraplyen Asset Management kan 3’s erhvervskunder fremover vælge tre forskellige løsninger: Fleet Management til flådestyring, EcoTrack, som giver yderligere indsigter i fx brændstofforbrug, kørehviletider og vejforhold, samt Asset Tracking, som gør det muligt at spore aktiver som fx værktøj, containere eller andet gods. Asset Management-løsningerne kan dermed bruges til at optimere alt fra ruteplanlægning til CO2-aftryk.

”Vi ser i den grad frem til samarbejdet med 3Business,” siger Bjarne Nielsen, direktør hos r2pTracking. ”Med den erfaring og position i markedet, som 3Business har, kan vi med samarbejdet tilbyde virksomhederne løsninger, der skaber værdi og yderligere optimerer deres hverdag. Således kan kunderne fokusere på deres kerneforretning og ved hjælp af bæredygtige løsninger skabe en grønnere profil for deres virksomhed.”

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere