17.06.2015  |  Branchenyt

Øget omsætning i bornholmsk fragtfirma

Indhold fra partner Hvad er dette?

Omsætningen blev i 2014 løftet med 29 millioner kroner hos fragtfirmaet Bech-Hansen & Studsgaard.

Fragtfirmaet Bech-Hansen & Studsgaard med hovedsæde i Rønne kom ud af 2014 med et godt resultat. Omsætningen steg med 29 millioner kroner, og i alt omsatte virksomheden for godt 480 millioner kroner sidste år. Overskuddet før skat blev på lidt over 5,7 millioner kroner, skriver Bornholms Tidende.

Direktør i Bech-Hansen & Studsgaard, Morten Studsgaard, betegner overordnet set årets resultat som tilfredsstillende.

”Det er godt, at vi kan få omsætningen til at vokse i et marked, der fortsat bærer præg af at være på vej ud af en lavkonjunktur. Samtidig har vi fastholdt et fornuftigt overskud, øget antallet af heltidsansatte til 230 og øget soliditeten”, siger Morten Studsgaard og fortsætter:

”Hvis den økonomiske udvikling i Europa fastholdes på det nuværende niveau, har jeg en forventning om, at både omsætning og overskud vil stige i 2015”.

Bech-Hansen & Studsgaards hovedaktiviteter er landtransport og spedition. Derudover udføres logistikopgaver og shipping, samt forhandling og servicering af lastbiler og busser. Godt halvdelen af firmaets aktiviteter sker i Danmark.

Bech-Hansen & Studsgaard er medejer af Danske Fragtmænd og indgår i netværkene Nordic Chain, Pharma Logistics Alliance Network CVBA og System Alliance Europe. Selskabet har 20 europæiske samarbejdspartnere.

- JKK 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere