04.05.2018  |  Branchenyt

Worldwide Flight Services udvider sine fragtafgange fra Kastrup

Worldwide Flight Services underskriver nye kontrakter med Air China og Jordanian Airlines. Det betyder, at fragtselskabet optrapper transporten af tungt gods og andre varer fra København

Worldwide Flight Services (WFS) udvider sine flyvninger med handlesvarer til og fra Københavns lufthavn. Fragtselskabet har netop underskrevet nye kontrakter med flyselskaberne Air China og Jordanian Arlines. Det sker som følge af den nye samarbejdsaftale mellem WFS og Kastrup lufthavn, som blev skudt i gang tilbage i marts 2018. 

Læs også: Danmark skal være digital frontløber i handel og transport

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

"Vi har en meget effektiv lastoperation i København og et ry for at imødekomme vores kunders individuelle servicebehov. Dette kombineret med WFS' stærke netværk af stationer i hele Europa og de fordele, som det skaber for forsendelser til andre destinationer, gør, at vi fortsat kan få støtte fra førende flyselskaber som Air China, Cathay Pacific og Royal Jordanian”, siger WFS' regionale vicepræsident, Marc Claesen.

Senest er WFS begyndt at have transportere gods ombord på Air Chinas fem ugentlige A330-passagerfly, der forbinder København med Beijing Capital International Airport. Her forventer man, at hvert fly skal være lastet med ti tons gods.

Til juli 2018 vil samarbejdet med Royal Jordanian også få luft under vingerne, når flyselskabet påbegynder sine flyvninger fra København. Planen er, at der skal være tre afgange om ugen.

”Vores team i København ser frem til at opfylde hvert flyselskabs forventninger til det højest mulige sikkerhedsniveau, sikkerhed og service, som WFS er kendt for", siger Marc Claesen.

Læs også: Vil være en rollemodel for en CO2-tung industri

I slutningen af sidste år udvidede WFS sit servicetilbud til kunder i København med åbningen af et nyt temperaturstyret håndteringsanlæg til lægemidler.

- EST

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere