12.06.2019  |  Lager & distribution

Walmart vil levere dagligvarer direkte til køleskabet

Med lanceringen af den nye InHome Delivery-service behøver kunderne ikke længere selv at være hjemme, når Walmart leverer dagligvarer direkte hjem til dem.

Forestil dig, at du om morgenen går på nettet og bestiller de dagligvarer, som du skal bruge de næste dage. Derefter vælger du et leveringstidspunkt og tager på arbejde uden at tænke mere over dagens indkøb. Når du kommer hjem, er dit køleskab blevet fuldt op med alle de ting, som du bestilte om morgenen.

Læs også: Walmart og Target foran Amazon i kampen om leveringen

Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det sådan en leveringsservice, som Walmarts CEO, Doug McMillon, fornylig præsenterede under navnet Walmart InHome Delivery.

I en blog på Walmarts hjemmeside går præsident og CEO for Walmart eCommerce U.S., Marc Lore, i dybden med, hvad den nye leveringsservice kan.

”Walmart InHome Delivery er en ny service designet til at hjælpe forbrugerne med at spare tid og tilbyde endnu en praktisk løsning på dagligvarerhandlen. Vores InHome Delivery kan levere dagligvarer til forbrugerne, uden at de er hjemme”, skriver Marc Lore.

Kan følge leveringen fra arbejdet
Helt konkret forklarer Marc Lore, at kunderne på Walmarts hjemmeside først vælger, at de vil have leveret varen via InHome Delivery og derefter et leveringstidspunkt – og så klarer Walmart resten selv.

”Forbrugeren kan passe dagens gøremål, mens Walmarts ansatte tager sig af indkøbet af dagligvarer for dem. Når varerne skal leveres, vil de ansatte anvende smart indgangsteknologi og et bærbart kamera til at overvåge forbrugerens hjem, hvilket giver kunden mulighed for at følge leveringen på afstand”, skriver han.

Walmarts nye service vil til efteråret i første omgang blive rullet ud til mere end en million forbrugere i tre amerikanske byer: Kansas City, Pittsburgh og Vero Beach i Florida. I de områder, hvor servicen bliver indført, vil de ansatte også blive oplært til at håndtere de nye arbejdsopgaver.

”De ansatte skal igennem et omfattende træningsprogram, som forbereder dem på at gå ind i en forbrugers hjem med den samme omsorg og respekt, som de ville have i en ven eller familiemedlems hjem – ligesom de vil blive oplært i, hvordan de vælger de mest friske dagligvarer”, skriver Marc Lore.

Læs også: FedEx-robot skal levere varer direkte til kunderne inden for samme dag

I forlængelse af den nye InHome Delivery-service vil Walmart senere i år også gøre det muligt for deres kunder at returnere varer, som de har købt på Walmart.com. Hvis kunden har bestilt gennem InHome-leveringen, kan de således bare lade de varer, som de vil returnere ligge fremme, når Walmarts ansatte kommer.

- JMA

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere