10.07.2017  |  Lager & distribution

Walmart bygger afhentningstårne

Walmart vil gøre den besværlige del af onlineshopping – nemlig afhentningen – nemmere for kunderne ved at bygge afhentningsstande inde i de fysiske butikker.

Walmart indfører tårnlignende afhentningsstande i flere af detailgigantens fysiske butikker i USA. Afhentningsstandene har selvbetjening og skal gøre det nemmere og hurtigere for onlineshopperene at hente deres varer.

”Sammenlignet med det normale afhentningssystem, hvor man som kunde går ned bagerst i butikken, venter på at blive betjent af en medarbejder og herefter venter på at medarbejderen henter pakken ude bagved, så går det her meget hurtigere”, siger en Walmart-kunde til Business Insider.

Læs også: Walmart giver rabat til selvhentere

Det første, lille, selvbetjente afhentningstårn blev opført i en Walmart-butik i Betonville i staten Arkansas sidste år. Og det har fungeret så godt, at Walmart nu udruller de høje stande til mere end et dusin butikker i blandt andre Arizona, Oklahoma og Alabama.

Afhentningstårnene er næsten fem meter høje og 2,5 meter brede, hvilket giver plads til tonsvis af pakker. De vil typisk blive placeret i nærheden af Walmart-butikkernes indgange, så de er nemme at få øje på.

Kunder bruger afhentningstårnet ved at scanne stregkoden på den bon, de har fået tilsendt ved indkøbet. Efter ca. 45 sekunder vil en lem i tårnet åbne og pakken komme til syne.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere