Annonce

Opret nyhed

Walmart har indført et nyt koncept, hvor kunderne kan få rabat på bestemte varer hvis de køber på nettet og henter i butikken. Foto: Walmart.

Walmart giver rabat til selvhentere

Walmart har lanceret sit seneste påfund; rabat på onlinevarer kunden selv henter i en fysisk butik.

INDKØB & LEVERANDØRER

Walmart har lanceret sit nyeste initiativ: Pickup Discount. Konceptet handler om at give rabat på en række online varer, hvis kunderne vælger at hente pakken i den nærmeste, fysiske Walmart-butik.

Ved at slippe for den sidste del af fragten, nemlig leveringen til kundens hjem, kan Walmart spare en masse penge. Og dem har den amerikanske detailgigant altså valgt at bruge på at fremme ’click & collect’-metoden ved at give rabatter.

Læs også: Walmart vil reducere drivhusgasser i sin forsyningskæde

Tiltaget demonstrerer Walmarts determination, når det handler om at konkurrere med rivalen Amazon, skriver mediet Innovative Retail Technologies. Samtidig giver tiltaget en indikation af, hvor detailhandlen er på vej hen.

En ny rapport fra PR-firmaet Walker Sands viser, at mere end hver anden forbruger har prøvet at købe en vare online, for derefter at hente den i en fysisk butik. Og det er denne stigende tendens til ’click & collect’, Walmart imødekommer med sit nyeste koncept.

Rapporten viser desuden, at 31 procent af de adspurgte kunder køber varer på nettet mindst én gang om ugen. Det er et tal, der er vokset med 41 procent på blot to år.

Læs den fulde rapport fra Walker Sands her.

Allerede i efteråret testede Walmart i øvrigt et automatisk vareafhentningstårn i en butik tæt på hovedkvarteret i Arkansas. Hvorvidt det indgår i den nye strategi, fremgår imidlertid ikke.

-CHM

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce