13.11.2020  |  Branchenyt

Ved du, hvor meget et lagerstyringssystem optimerer?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Apports lagerstyringssystem effektiviserede Matas’ lager med over 100%.

Synes du også, at dit lager godt kunne trænge til en overhaling?

Og vidste du, at med Apports WMS effektiviserede Matas deres 10.000 kvadratmeter store lager i Allerød, så en lagerarbejder, som før nåede 500 ordrelinjer på en dag, nu når over 1.000.

Her kan du læse hele casen.

Så hvad end dine tanker nu fortæller dig: Du har brug for forandringsledelse i forbindelse med konkrete IT-lagerstyringssystemer og implementering hertil, eller at du har brug for opbygning af dit fysiske lager, og optimering af dine fysiske arbejdsprocesser, ja så fortsæt med at læs.

Apport WMS understøtter hele varens rejse. Det er muligt, fordi vi optimerer alle processer på lageret og dermed skaber effektivitet og overblik. Vi sørger altså for at konfigurere systemet til din virksomheds behov, således virksomhedens lager understøtter den overordnede strategi.

Så hvad er dit behov?

Har hele lageret brug for en opgradering, eller er fokus på varemodtagelse, ordreplukning eller måske endda automatiseringsløsninger?

Måske du kan nikke genkendende til, at nogle af disse lagerprocesser ville trænge til en overhaling hos din virksomhed – Så læs mere her.

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere