05.11.2013  |  Lager & distribution

Vadehavsbageriet leverer på Chep-paller

Palleproducenten Chep har indgået en aftale med Vadehavsbageriet om, at al produktion bliver leveret på Cheps blå paller.

Vadehavsbageriet står bag de såkaldte bake-off-brød, man finder på hylderne på tankstationer og i supermarkeder mange steder i det sydjyske. Bake-off-brødene er kendetegnet ved, at de færdigbages ude i butikkerne.

Læs også: Chep og Unilever styrker samarbejde om bæredygtige paller

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Fremover vil alle bake-off-produkter fra Vadehavsbageriets frysehus i Vejen blive fragtet ud til butikkerne på Cheps blå paller.

 ”Vi vil have en forsyningskæde, der gør, at vi kan fokusere på brødet. Det er lidt en kamp, hvis man hele tiden skal gøre status over standen af ens palleflåde, og hvem der skal betale for de ødelagte paller. Det skal man ikke med Cheps system, hvor alle i forsyningskæden er koblet på samme system”, siger medejer Jytte Kruse fra Vadehavsbageriet.  

Fungerer også syd for grænsen
For Vadehavsbageriet var det afgørende, at Chep havde en dansk afdeling og en lokal kontakt. Og at der var mulighed for at fokusere på eksport. Vadehavsbageriet er så småt begyndt at eksportere til Tyskland, som Cheps pallesystem også dækker.

Læs også: Fiskefabrik og dagligvarekæde slår pallerne sammen

”Hurtig omskiftelighed i alle led i forsyningskæden betyder noget for kerneforretningen. Det er snart slut med at bruge tid og penge på det forældede danske palle-byttesystem. Der er ikke tid til, at forsyningskæden sænker tempoet”, siger Torben Lund fra Chep Danmark i en pressemeddelelse.

- JKK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere