02.03.2018  |  Lager & distribution

V2 Tobacco vokser og investerer i sin anden lagerautomat

Indhold fra partner Hvad er dette?

En ægte interesse for røgfri tobak førte til at brødrene Marc og Patrick Vogel besluttede at starte V2 Tobacco i 2006. Produktionen startede i det små, men en gradvist stigende efterspørgsel, gjorde at fabrikken hurtigt blev for lille.

I dag laver V2 Tobacco portion, løs snus og chewing tobacco af højeste kvalitet til den lavest mulige pris i en af Skandinaviens mest moderne tobaksfabrikker. Den 4.900 kvadratmeter store fabrik i Silkeborg har kapacitet til at levere store samlede ordrer uden problemer og når alle produktionslinjer på fabrikken er i drift, kan de producere 40 millioner dåser om året.

V2 Tobacco stræber mod at få deres produkter på markedet hurtigst muligt. Dette lykkes dem ved finjusterede operationer og en løbende optimering af den interne produktion. I 2014, investerede de i deres første lagerautomat, en ShuttleXP fra Kardex Remstar. ”Takket være lagerautomaten har vi strømlinet vores plukningsprocesser og sikret endnu hurtigere leveranser " siger Jakob Nielsen, Logistikchef hos V2 Tobacco A/S. Da den voksende virksomhed havde brug for at øge sin kapacitet yderligere, valgte de at investere i endnu en Shuttle XP. ”Automatisering gør optimal brug af gulvarealet og skaber også et godt arbejdsmiljø med øget ergonomi” fortsætter Jakob Nielsen. Den nye automat er blandt andet udstyret med en software-pakke der tillader individuel hyldehøjde, i forhold til hver brugers foruddefinered ønsker og betjeningsåbningen har automatisk lys, således at medarbejderen let kan orienter sig.  Automaten blev installeret på 4 dage og er nu klar til brug. 

Video: Kardex Remstar Shuttle XP

Mere fra Kardex Danmark

Kardex Danmark

kardex.com

Kardex Remstar er førende leverandør af lagerautomater og tilhørende software systemer i Danmark og verden. Kardex Remstar leverer, producerer og implementerer lager- og logistikløsninger, der hjælper virksomheder med at øge effektiviteten, skabe lagerplads og forbedre arbejdsmiljøet. Kardex har markedets største sortiment.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere