28.06.2017  |  Sourcing

UPS annoncerer nye bæredygtighedsmål

Hos UPS-koncernen kunne man i går annoncere nye bæredygtighedsmål, der skal opfyldes inden 2025. Her er fokus på alternative køretøjer, brændstof og vedvarende energi.

I går kunne den amerikanske pakkepostgigant UPS annoncere nye bæredygtighedsmål, der blandt andet skal sørge for, at koncernen får tilføjet flere avancerede køretøjer med alternative brændstoffer og samtidig øger sit forbrug af vedvarende energikilder.

Læs også: UPS tester leveringsdroner i USA

De nye mål, der er tilgængelige i koncernens 2016 Corporate Sustainability Report, understøtter UPS’s engagement i at reducere sine drivhusgasemissioner fra globale operationer med 12 procent i 2025:

”Grundet vores størrelse og omfang ved vi, at vores forpligtelser kan forme markeder, fremme teknologier og være katalysatorer for investeringer i infrastruktur”, siger adm. direktør for UPS, David Abney, og fortsætter:

”Vi er afhængige af opfindsomheden hos vores medarbejdere, leverandører og teknologipartnere, så de kan hjælpe os med at nå vores mål, der kan være med til at forandre shippingindustrien”.

Ambitiøse mål for fremtiden
I forbindelse med de nye bæredygtighedsmål har UPS en ambition om, at 25 procent af den elektricitet, koncernen forbruger, skal komme fra vedvarende energikilder inden 2025. Til sammenligning var tallet i 2016 kun 0,2 procent.

Derudover planlægger man, at hver fjerde nye køretøj skal køre på alternativt brændstof eller være et teknologisk avanceret køretøj. I 2016 var tallet 16 procent.

Samtidig skal 40 procent af alt brændstof være fra andre kilder end benzin og diesel. Her var tallet 19,6 procent sidste år.

UPS’s bæredygtighedsmål indebærer et fremtidigt intelligent logistiknetværk af avancerede teknologiske køretøjer og faciliteter drevet af forskellige, bæredygtige energikilder, herunder vedvarende naturgas og hydrogen med flere.

Læs også: UPS sender elcykler på gaden i USA

Selvom UPS allerede udnytter mange af disse teknologier i sin flåde, er det koncernens mål at øge brugen betydeligt verden over.

- EL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere