22.09.2016  |  Strategi & ledelse

Universitetsprogram i USA skal løfte supply chain-innovation

Toyota Material Handlings amerikanske division har søsat et universitetsprogram, der skal understøtte akademisk forskning i forsyningskæder, logistik og materialehåndtering.

Udvikling og innovation kommer ikke af sig selv, heller ikke inden for logistikindustrien. Kunder verden over vil have mere teknologi, effektivitet, big data og bæredygtighed, og branchens store aktører har en forpligtelse til at gøre en indsats.

Læs også: Robotter i forskningsprojekt om fremtidens fabrik

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Sådan begrunder præsident og CEO for Toyota Material Handling North America, Brett Wood, lanceringen af det universitetsprogram,  TMHNA University Research Program, som hans virksomhed står bag. Initiativet skal fremme forskningen i supply chain, logistik og materialehåndtering og skabe synergier mellem den akademiske verden og industrien, selvfølgelig med TMHNA i spidsen.

Programmet vil ifølge Brett Wood fokusere på løsninger til sektoren, der er mere effektive og innovative, og på den måde kan løfte hele branchen. Konkret efterspørger man på den baggrund forskningsprojekter med fokus på en stribe underområder relateret til programmets hovedformål:

  • Billedgenkendelse
  • Deep learning
  • Big data-analyse
  • Predictive maintenance
  • Power suits
  • 3D metalprintning 
  • Automation og robotter

Udover positionen som topchef I TMHNA er Brett Wood også formand for Industrial Truck Association (ITA) og vicepræsident for Material Handling Industry (MHI), og som repræsentant for både industrien og en af dens største aktører, slår han i en blog på Modern Materials Handling fast, at ”Vi anerkender at nogle af industriens mest progressive koncepter formentlig vil komme fra visionære ude fra, der for os til at undersøge, udvikle og endelig understøtte det vi ved er nogle af de førende forskere fra landets bedste institutioner”.

Læs også: ”Vi skal bryde nogle barrierer ned”

TMHNA efterspurgte forskningsprojekter frem til udgangen af august i år og er nu ved at vurdere de indkomne idéer og finde frem til de, der vil modtage finansiering. Herefter forventer man, at selve forskningsarbejdet vil gå i gang til november.

-AK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere