28.08.2018  |  Branchenyt

Undgå personskader i dine pallereoler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvert år sker der en del ulykker i forbindelse med håndtering af varer og gods i pallereoler. Mange af disse ulykker kan undgås, såfremt pallereolerne og miljøet omkring disse er udformet i.h.t. reglerne om sikkerhed.

Mange af disse ulykker kan undgås, såfremt pallereolerne og miljøet omkring disse er udformet i.h.t. reglerne om sikkerhed.

Brancheforeningen FLAM har i tæt samarbejde med Arbejdstilsynet udarbejdet en vejledning, der præciserer reglerne for sikring af plukkepladser i pallereoler.

Vejledningen bekræfter ligeledes at der altid skal monteres nethylder eller tilsvarende i områder, hvor der foregår plukning eller andre arbejdsfunktioner. Eksempler på sådanne områder er:

  • Plukkepladser
  • Gennemkørsler
  • Flugtveje
  • Monterede slangevindere samt brandskabe
  • Monterede el-tavler el.lign.

Du kan downloade hele vejledningen fra FLAM her.

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere