CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Branche/Sektor:

Lagerindretning, Materialehåndtering + intern transport, WMS + it til lageroptimering

Om

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.

Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. 

Vi kan sim…

Læs mere  

Om

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.

Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn

Vi kan simulere dit nye lagerlayout, så du ender med den løsning der passer bedst til jeres produkter og vareflow. Vort produktsortiment omfatter blandt andet pallereoler, småvarereoler, mobile reolerlagerautomater samt forskellige brancheløsninger.

Kig inden for og lad dig inspirere. Fandt du ikke hvad du søgte, så kontakt os - vi hjælper gerne!

Kontaktpersoner

Tina Beltoft Dufour

Marketing-ansvarlig

Navnenyt

Nyt år - nyt navn hos Constructor

08.01.2019

Pr. 1. januar er Kim Larsen startet som distriktchef hos Constructor Danmark.   Lager & logistik er ikke ukendte begreber for Kim, der kommer fra en stilling som sælger af trucks hos Jungheinrich.

Nyt år - nye udfordringer

08.01.2019

Pr. 1. januar har Henrik Skov Jensen fået en ny rolle i Constructor's salgsteam. Fremover vil Henrik tage sig af større projekter - på landsplan.

Kendt ansigt tilbage til Constructor Danmark

04.10.2018

Efter et par år væk fra Constructor Danmark, har vi fornøjelsen at byde Chris White velkommen tilbage i folden. Chris indgår i det landsdækkende team af salgskonsulenter, og vil tage sig af vore sj…

Nyt ansigt hos Constructor Danmark

09.07.2018

Kenneth Bak er ny INSTA-kontrollør hos Constructor Danmark pr. 1. juni 2018. Kenneth Bak kommer til at indgå i det landsdækkende team af medarbejdere der udfører det lovpligtige reoleftersyn samt rådgiver…

Ny distriktschef til Constructor Danmark

05.01.2017

Pr. 1. januar er Jens Didriksen startet som Distriktschef hos Constructor. Jens vil primært servicere kunder i Midt- og Nordjylland.

Ny INSTA-kontrollør hos Constructor

04.01.2017

Pr. 1. januar er Stig Danielsen startet som INSTA-kontrollør hos Constructor Danmark. Her indgår Stig i det landsdækkende team af reolkontrollører som udfører reoleftersyn efter EN 15635.

Constructor ansætter ny medarbejder

29.09.2016

Pr. 1. september er Dan Sloth Laursen startet i Constructor Danmark's INSTA-afdeling. Her skal Dan servicere kunder over hele landet med opgaver der knytter sig til reoleftersyn og sikkerhed på lageret.

Constructor Danmark byder velkommen til ny distriktchef

02.06.2016

Henrik Myrholt er pr. 1. juni ansat som distriktchef hos Constructor Danmark A/S. Henrik Myrholt har 20 års erfaring med salg af lager- & logistikløsninger bl.a. fra SSI Schäfer og Styropack A/S. Henrik Myrholt vil indgå i det sjælland…

10 års jubilæum hos Constructor

21.03.2013

Karl Justesen kunne 1. marts 2013 fejre 10 års jubilæum som distriktchef hos Constructor Danmark, der er en af Danmarks ledende leverandører af lager- og logistikløsninger.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere