11.01.2018  |  Branchenyt

Transportsektoren får central placering i DI

Indhold fra partner Hvad er dette?

DI Transports næstformand og formand for ATL Peter B. Jepsen er blevet valgt ind i DI's forretningsudvalg.

Transportbranchen står dermed stærkt i Danmarks største erhvervsorganisation. I slutningen af 2017 blev DI Transports formand Anne Kathrine Steenbjerge valgt til næstformand i DI.

Transportbranchen står med en lang række udfordringer i disse år. Der er trængsel på vejene, som forsinker varerne, og koster virksomhederne dyrt. Der er en truende mangel på arbejdskraft, som kan bremse væksten.

Det er problemer, som også udfordrer resten af erhvervslivet. Men med valget af Peter B. Jepsen fra Danske Fragtmænd til DI’s forretningsudvalg og Anne Kathrine Steenbjerge fra Ancotrans til næstformand for DI’s bestyrelse er transportbranchen repræsenteret helt inde i hjertet af Danmarks største erhvervsorganisation.

  -  Vi har selvfølgelig allerede blikket rettet mod overenskomstforhandlingerne i 2020. Jeg vil bruge min indflydelse til at sikre, at vi får en konkurrencedygtig overenskomst, som kan være med til at styrke branchen, siger Peter B. Jepsen.

Anne Kathrine Steenbjerge mener, at det er afgørende, at der i fremtiden bliver investeret mere i infrastruktur. Ellers vil vejene stoppe til.

  -   Vi har brug for en masterplan, som kan lægge rammerne for investeringerne i veje, broer og anden infrastruktur i hele landet. Og så har vi ikke mindst brug for, at der bliver sat flere penge af til investeringer, siger hun.

Mere fra Dansk Industri

Dansk Industri

transport.di.dk

  • misv@di.dk
  • 33773377
  • H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

Interesseorganisation for medlemmer af DI - Dansk Industri med fokus på transport og logistik. Vi har et internationalt udsyn og ser forsyningskæden som en strategisk del af værdikæden med afsæt i effektivitet, produktivitet og lønsomhed.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere