20.08.2015  |  Lager & distribution

Transportminister til møde hos nordiske vognmænd

Indhold fra partner Hvad er dette?

Transport- og bygningsministeren har været til møde med topcheferne for de nordiske vognmandsorganisationer. Her blev ministeren blandt andet informeret om organisationernes fælles ønske om et fair og lige indre marked.

Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) har været en tur forbi DTL - Danske Vognmænd i København, hvor bestyrelsen for Nordic Logistics Association (NLA) var samlet. Det skriver Danske Vognmænd på sin hjemmeside. 

Læs også: Modulvogntog er en miljøgevinst

NLA, der er en sammenslutning af vognmandsorganisationerne i Danmark (DTL-Danske Vognmænd), Norge (NLF) og Sverige (SÅ), bød ministeren på frokost og en briefing om de forskellige organisationer bag NLA. 

Desuden brugte NLA også mødet til at fortælle ministeren om organisationernes fælles ønske om et fair og lige indre marked, der giver ret til at udvikle en bæredygtig forretning, der er baseret på respekt for reglerne og uden social dumping.

Blandt de forskellige emner, der blev rundet ved mødet med ministeren, var også varebiler, udbredelsen af modulvogntog og problematikker omkring indførelse af vejafgifter. 

Læs også: CO2-neutral transport i Tyskland

Finlands vognmandsorganisation SKAL er kun tilknyttet NLA som associeret medlem.

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere